Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίμησης αγώνα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΑΣ Γιάννινα – Πιερικός 3-1

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Στη ζώνη των πλέι άουτ βρίσκονται οι Κατερινιώτες έπειτα από τη μηδενική συγκομιδή βαθμών στα δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Παναιτωλικό. Ετσι, στον αγώνα με τον πρωτοπόρο καλούνται να κάνουν την έκπληξη και να ανασάνουν βαθμολογικά, παρότι στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν επικρατήσει μόλις μία φορά.
Οι «ασπρόμαυροι» στο Αγρίνιο πλήρωσαν την αδράνεια στην άμυνα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 2’. Εφεραν το ματς στα ίσα, έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένοι να φύγουν με την ισοπαλία από μία δύσκολη έδρα, αλλά τελικά «λύγισαν». Επιστρέφουν στο γήπεδό τους, εκεί όπου σε 10 ματς έχουν χάσει μία φορά και ποντάρουν στη συμπαράσταση των οπαδών για να ανασάνουν βαθμολογικά.
Ο τεχνικός Σταύρος Διαμαντόπουλος υπολογίζει στον αμυντικό Πέτρου (5 συμ.) και τον μεσοεπιθετικό Μιλόσκοβιτς (18 συμ./2) που εξέτισαν τις ποινές τους. Τραυματίας ο μέσος Πέντα (11 συμ.), ενώ απών λόγω τιμωρίας θα είναι ο χαφ Κοντέων (14 συμ./2). Αποκλείστηκε από την αποστολή και ο τραυματίας χαφ Περουτζίνι (1 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Γουμάγιας – Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Πέτρου, Δήμου – Χατζής, Πουρτουλίδης, Μιλόσκοβιτς, Λόπεζ – Πουλάκος, Γκουγκουλιάς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Η απευθείας επάνοδος στη Σούπερ Λίγκα φαίνεται ότι έχει επιτευχθεί. Οι πρωτοπόροι απέχουν 11 βαθμούς από την 3η θέση και μόνο αν αυτοκτονήσουν δεν θα πάρουν το εισιτήριο για την κατηγορία των μεγάλων. Εξάλλου, είναι αήττητοι στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές και εκτός έδρας έχουν χάσει μόνο από τον Λεβαδειακό.
Οι «κυανόλευκοι» μετά την ισοπαλία στην Ηλιούπολη επέστρεψαν στις νίκες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ, πάντως, είχε παράπονα από τους παίκτες του, γιατί δεν έδειξαν συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο έλειψε να χάσουν δύο πολύτιμους βαθμούς. Το ματς στην Κατερίνη είναι κομβικής σημασίας, αφού κοντράρονται στη Ρόδο ο 2ος και ο 3ος της κατάταξης.
Ο χαφ Ανδράλας (18 συμ./3) εξέτισε την ποινή του, όμως εκτός πλάνων θα βρίσκεται οι μέσοι Κυριάκος (18 συμ./4), Μπουχάν (5 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Σκούφαλης (18 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Κηπουρός – Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Πάντος – Κεϊτά, Τζημόπουλος, Σιαλμάς – Ντε Βινσέντι, Τζάνης, Μπακαγιόκο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οριακό το παιχνίδι για τον Πιερικό μετά τις δύο διαδοχικές ήττες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως είναι καλύτερη ομάδα και έχει δείξει ότι μπορεί να ξεπερνά προβλήματα απουσιών. Φαίνεται απίθανο η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος να μην βρει δίχτυα απέναντι στη δεύτερη χειρότερη άμυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου