Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


1ος Γύρος: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ     1-2
* Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός της Ηλιούπολης με διαιτητή τον Σέγγο.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολή 16 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Πέτρος Ρουτζιέρης, δείγμα των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι». Η ομάδα της Ρόδου μετρά ήδη ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, έχει βρεθεί στην 4η θέση και κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα πιο χαμηλά αν δεν επικρατήσει της Ηλιούπολης.
Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στην Κομοτηνή οι Ροδίτες παραχώρησαν ισοπαλία στον Εθνικό, με τον μέσο Ζλάτκοβιτς (18/2) να αστοχεί σε πέναλτι. Οι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα τη διοίκηση για την ασυνέπειά της στις πληρωμές και ο αμυντικός Χατζόπουλος δήλωσε: «Πρέπει κάτι να γίνει. Ορισμένα παιδιά δεν έχουν να φάνε»! Μέχρι τώρα, πάντως, ο Διαγόρας αντιστέκεται και προσπαθεί να μείνει μέχρι τέλους στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ.
Στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι εντός έδρας ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν υπολογίζει στον αμυντικό Προβατίδη (19 συμ.) και τους μέσους Σπάρταλη (20/1), Γκούτμαν (14/1), Αγκιριμπά (17/2). Εξέτισε την ποινή του ο στόπερ Πουλόπουλος (20/2).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Ταμπάσης – Χατζόπουλος, Πλάτανος, Σαλαμαστράκης, Πουλόπουλος – Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Σκόνδρας, Ρέγες, Φράγκος – Ταραχούλσκι.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Μόλις έναν πόντο πάνω από τα πλέι άουτ βρίσκεται η αθηναϊκή ομάδα μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Αλέξη Αλεξίου και προσέλαβε στο τιμόνι τον άνθρωπο που την οδήγησε πριν από δύο χρόνια στην άνοδο, τον Θύμιο Γεωργούλη.
Ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν χρειάστηκε χρόνο για να εγκλιματιστεί, όμως δεν πρόλαβε να αλλάξει πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά στην τακτική. Προσπάθησε να ρίξει το βάρος στην ψυχολογία, προκειμένου η Ηλιούπολη να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα, οπότε έφυγε με τη νίκη από την έδρα του Διαγόρα.
Η αποστολή ταξίδεψε στη Ρόδο με πολλά προβλήματα. Ο πρώτος σκόρερ Κάμπας (20/4) αποτελεί παρελθόν, ενώ δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Νικολόπουλος (20/2) και οι μέσοι Ρουσάκης (18 συμ.), Στεφανίδης (22 συμ.). Τραυματίας ο επιθετικός Ιβάνοφ (4 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Μαράμα – Δημήτρης, Πλα, Λαμπρόπουλος, Μπέριος – Νιάρος, Λεοντίου, Σικαλιάς, Ηλιόπουλος, Θάνος – Κρητικός.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την ήττα κόντρα στον Ιωνικό και θέλουν να επαναλάβουν ό,τι και πέρυσι. Να επικρατήσουν του Διαγόρα, θέλουν στην Ηλιούπολη, που διανύει περίοδο κάμψης και θα έχει στην αποστολή μόλις 16 ποδοσφαιριστές.  Το ματς έμεινε εκτός κουπονιού του ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου