Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

"Χτύπησε" στο τέλος ο ΠΑΣ – Ήττα σοκ για τον Διαγόρα (+Video)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Μπακαγιόκο στις καθυστερήσεις πήρε τον βαθμό στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση (1-1). Με το δεξί ξεκίνησε ο Θύμιος Γεωργούλης στον πάγκο της Ηλιούπολης (2-1 στην Ρόδο τον Διαγόρα)

 Με δύο αναμετρήσεις, άνοιξε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Football League. Στην Καρδίτσα η τοπική Αναγέννηση και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, ενώ στην Ρόδο, ο Διαγόρας ηττήθηκε από την Ηλιούπολη με 1-2.

Στην Καρδίτσα, η ομάδα του Βασίλη Παπαχρήστου μπήκε δυνατά από την αρχή, καθώς ήθελε μόνο τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία και άνοιξε το σκορ με τον Ραονέ στο τέταρτο λεπτό. Ωστόσο ο πρωτοπόρος ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε στο 92' με τον Μπακαγιόκο να φτάσει στην ισοφάριση (1-1).
Με τον βαθμό αυτό ο ΠΑΣ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 58 βαθμούς, έξι περισσότερους από τον Παναιτωλικό, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζει να βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς και θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Στην Ρόδο, ο Θύμιος Γεωργούλης ξεκίνησε με το δεξί την συνεργασία του με την Ηλιούπολη. Η Αθηναϊκή ομάδα με γκολ των Νιάρου και Ηλιόπουλου πήρε το "τρίποντο" κόντρα στον Διαγόρα και έφτασε στους 31 βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα του "σμαραγδένιου" νησιού που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ταραχούλσκι, συνεχίζει να είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς.

Πριν από την έναρξη των δύο αγώνων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα:

Αναγέννηση Καρδίτσας- ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

(4' Ραονέ- 92' Μπακαγιόκο)

Οι σκληρές μονομαχίες και ο κακός αγωνιστικός χώρος που ήταν γεμάτος λασπόνερα ήταν τα κυρίαρχα σημεία στην αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον ΠΑΣ που έληξε ισόπαλη 1-1.
Και μάλιστα αυτή η μονομαχία άνοιξε με γκολ (στο 4’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Ραονέ) και έκλεισε επίσης με γκολ (στο 92’ ο Μπακαγιόκο ισοφάρισε σε 1-1). Δεν ήταν γήπεδο αυτό για ποδόσφαιρο, αφού σε κάποια σημεία δεν φαίνονται η γραμμή του πλάγιου άουτ από τα λιμνάζοντα νερά και ασφαλώς δεν προσφέρονταν για τεχνικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ καίτοι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, είχε τις ευκαιρίες  να κάνει το διπλό, ειδικά στο β’ ημίχρονο που είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Γιατί εκτός από το γκολ είχε 3 καλές ευκαιρίες όπου οι παίκτες του βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ και στα αντίπαλα δίχτυα, σε αντίθεση με την γηπεδούχο Αναγέννηση που εκτός από το γκολ στο 4ο λεπτό σε μια φάση από χτύπημα κόρνερ, είχε μόνο μια καλή προσπάθεια στο β’ ημίχρονο και από εκεί και μετά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Κηπουρού. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ (επηρεασμένος μέχρις ενός σημείου από τον κακό αγωνιστικό χώρο είχε καιρό να παίξει σε γήπεδο με τέτοιες συνθήκες επίσημο παιχνίδι) δεν ήταν τόσο καλός, ήταν σαφώς ανώτερος από την τοπική Αναγέννηση και φάνηκε η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι έκαναν εμφάνιση πολύ ανώτερη από τη θέση που κατέχουν στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά περισσότερο ποντάριζαν στη δύναμη και το πάθος, αφού στον τομέα αυτό τους ευνοούσε και ο κακός αγωνιστικός χώρος.
Ο ΠΑΣ χρειάστηκε ένα μεγάλο διάστημα για να προσαρμοστεί στις γηπεδικές συνθήκες και το γκολ του Ραονέ στο 4’ ήταν καταλυτικό για τους γηπεδούχους για να παίξουν με περισσότερο πείσμα, αφού μόνο η νίκη τους βόλευε στο παιχνίδι αυτό. Πέρασε αρκετός χρόνος για να μπορέσει να συνέλθει ο ΠΑΣ και εκτός από το καλό σουτ του Σιαλμά στο 19’ είχε και μια σπουδαία ευκαιρία στο 35’ να βάλει γκολ με τον Ανδράλα. Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος, που χρονικά αναλώθηκε περισσότερο σε σκληρές μονομαχίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και σε αποβολές, δεν απείλησαν ούτε μια φορά τον Κηπουρό. Ωστόσο, πάλι με την έναρξη του β’ μέρους πήγαν να αιφνιδιάσουν έχοντας μια καλή ευκαιρία σε αντεπίθεση στο 57’ με τον Ντοριβάλ και από εκεί και μετά ο ΠΑΣ ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Οι Γιαννιώτες είχαν τον πλήρη έλεγχο χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες για γκολ στο 71’ και 82΄με τον Σιαλμά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Μπακαγιόκο. Θα ήταν αδικία αν έχανε ο ΠΑΣ, γιατί έχασε περισσότερες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους. Τελικά θα χαρακτηρίσουμε δίκαιο το αποτέλεσμα, που ικανοποιεί περισσότερο τον ΠΑΣ παρά τους γηπεδούχους που έχασαν τη μπουκιά μέσα από τα χέρια τους. 
Κορυφαίος του ΠΑΣ ήταν ο Σιαλμάς και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Ότι καλό δημιούργησε ο ΠΑΣ κατά κανόνα το είχε απ’ αυτόν. Ο Μπακαγιόκο δεν φάνηκε τόσο στο παιχνίδι, αλλά στο 92’ που του δόθηκε η ευκαιρία έβαλε το γκολ και χάρισε τον πόντο στην ομάδα. Θετικός ήταν ο Κηπουρός, μαχητές Κώτσιος και Πάντος και φιλότιμος ο Τζημόπουλος. Από την Αναγέννηση καλοί ήταν Καρακώστας, Μποντούρης, Δούκας και Ντοριβάλ.
Ο διαιτητής Ευαγγέλου στον έλεγχο των φάσεων δεν έκανε λάθη και δεν είχε λανθασμένες υποδείξεις. Θα μπορούσε να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τους Αθανασιάδη (για τον επικίνδυνο τρόπο που έπεσε πάνω στον Βάντερσον στο 30’), Βούκοτιτς (χτύπησε εκτός φάσης τον Κυριάκο στο 60’), ενώ με δεύτερη κίτρινη κάρτα θα μπορούσε να αποβάλει και τον Κώτσιο του ΠΑΣ από το α’ ημίχρονο.

Το φίλμ του αγώνα

4': Σε εκτέλεση κόρνερ του Μπουντούρη έπιασε κεφαλιά ο Δούκας, απέκρουσε προσωρινά ο Κώτσιος, η μπάλα έφτασε στον Ραονέ που με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.
12': Κίτρινη κάρτα στον Βούκοβιτς για σκληρό μαρκάρισμα στον Πατσατζόγλου.
16': Κίτρινη κάρτα στον Κώτσιο γιατί απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι.
19': Καλό σουτ του Σιαλμά μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Καρακώστας.
30': Κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη για επικίνδυνο φάουλ στον Βάντερσον που σήκωνε και κόκκινη κάρτα. Προκλήθηκε ένταση γιατί οι γηπεδούχοι ζήτησαν από τους παίκτες του ΠΑΣ να βγάλουν έξω τη μπάλα αφού ήταν πεσμένος στο έδαφος ο Αθανασιάδης, ο οποίος σηκώθηκε σαν...ελατήριο όταν οι παίκτες των Ιωαννίνων συνέχισαν το παιχνίδι!
35': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν με ωραία προσπάθεια ο Σιαλμάς άνοιξε την άμυνα, έστρωσε τη μπάλα στον Ανδράλα που σούταρε από κοντά και απέκρουσε ο Καρακώστας.
57': Ο Ντοριβάλ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ βρέθηκε στα καρέ του ΠΑΣ αλλά το κοντινό πλασέ εξουδετέρωσε ο Κηπουρός.
60': Ο Βούκοβιτς χτύπησε εν ψυχρώ και εκτός φάσης τον Κυριάκο, αλλά ο διαιτητής δεν αντελήφθη τη φάση που σήκωνε απευθείας κόκκινη κάρτα.
62': Κίτρινη κάρτα στον Τζάνη για σκληρό φάουλ.
66': Κίτρινη κάρτα στον Πάντο για φάουλ στον Μπουντούρη.
71': Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Σιαλμάς μπήκε από αριστερά σφήνα στην περιοχή της Αναγέννησης, πήγε να σερβίρει τη μπάλα στον ακάλυπτο Σκούφαλη αλλά πρόλαβε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουρτεσιώτης. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Κυριάκος και η κοντινή κεφαλιά υπό πίεση του Κώτσιου έφυγε άουτ.
82': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν σε μπαλιά τρύπα του Μπακαγιόκο ο Σιαλμάς βγήκε στον κενό χώρο, πήγε να αποφύγει από δεξιά τον Καρακώστα, άνοιξε όμως πολύ τη μπάλα και δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ προς την εστία. Επιχείρησε να κάνει τη σέντρα που απέκρουσε ο Δούκας.
92': Ο ΠΑΣ ισοφαρίζει 1-1 με σουτ του Μπακαγιόκο. Έγινε το γέμισμα από τον Κώτσιο, έπιασε την κεφαλιά ο Σιαλμάς, έστρωσε τη μπάλα ο Τζημόπουλος και ο Μπακαγιόκο με βολέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης.
94': Κίτρινη κάρτα στον Αγγελόπουλο της Καρδίτσας.
95': Κοντινό σουτ του Σιαλμά έφυγε άουτ.

Video με τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας - Πας Γιάννινα 1-1



Στο τέλος του αγώνα οι προπονητές Στεφάν Ντεμόλ, Βασίλης Παπαχρήστου και οι παίκτες Τόμας Ντε Βισέντι, Χρήστος Αθανασιάδης δήλωσαν τα εξής:

Στεφάν Ντεμόλ: "Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση ήταν καλύτερη από μας. Μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε πολύ νωρίς. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε κάποιες φάσεις που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, προσπαθήσαμε περισσότερο και έστω στο τέλος πετύχαμε το γκολ και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας. Θεωρώ δίκαιο το 1-1, από την άλλη όμως κατανοώ την πίκρα των ανθρώπων της Καρδίτσας για το χρονικό σημείο που δέχθηκαν το γκολ".

Βασίλης Παπαχρήστου: "Παίξαμε όπως ακριβώς έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν δυνατοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και αν στη φάση του Ντοριβάλ είχαμε κάνει το 2-0, το παιχνίδι θα είχε τελειώσει υπέρ μας. Δυστυχώς, η Αναγέννηση έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Τα πράγματα είναι δύσκολα για μας αλλά στα επόμενα εννιά παιχνίδια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Τόμας Ντε Βινσέντι: "Συμφωνώ με τον προπονητή μου. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Παρά το ότι βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ προσπαθήσαμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε".

Χρήστος Αθανασιάδης: "Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για τη μεγαλειώδη προσπάθεια. Παίζαμε απέναντι στον πρωτοπόρο και φτάσαμε κοντά στη νίκη. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον αλλά θα προσπαθήσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια να αντιστρέψουμε την κατάσταση".


Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Κουτρομάνος, Κουρτεσιώτης, Λούιζ Κάρλος, Δούκας, Θεοδοσιάδης, Ραονέ (65' Αγγελόπουλος), Βούκοβιτς (82' Μάσεφ), Αθανασιάδης (89' Χατζηρίζος), Ντοριβάλ, Μπουντούρης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Κώτσιος Πάντος, Βάντερσον, Κυριάκος, Πατσάτζογλου (68' Σκούφαλης), Ανδράλας (59' Ντε Βινσέντι), Τζημόπουλος, Σιάλμας, Τζάνης (87' Μιχάήλ), Μπακαγιόκο.

________________________________________________________

Διαγόρας- Ηλιούπολη 1-2

(23' Ταραχούλσκι - 5' Νιάρος, 63' Ηλιόπουλος)

Νίκη-έκπληξη σημείωσε η Ηλιούπολη στη Ρόδο κόντρα στο Διαγόρα. Οι Ροδίτες έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη που κάνουν για να βρεθούν στην πρώτη τριάδα της Football League.

Ο νεαρός Χρήστος Νιάρος δικαίωσε για μία ακόμη φορά όσους τον εμπιστεύθηκαν (στην προκειμένη τον Θύμιο Γεωργούλη, που επέστρεψε στον πάγκο της Ηλιούπολης μετά από ενάμιση χρόνο) και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκόρ. Ο διαγόρας ισοφάρισε σχετικά γρήγορα(στο 23’) με τον ταραχούλσκι αλλά ο «ήλιος» δεν είχε πεί την τελευταία του κουβέντα, βρίσκοντας εκ νέου δίχτυα με τον Ηλιόπουλο, στο 63ο λεπτό.

Η ανεξήγητη «καθίζηση» των γηπεδούχων στην επανάληψη και τα φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή Σέγγου, έβαλαν τους θεατές σε …περίεργες σκέψεις.
Με το ημίχρονο να κλείνει στο 1-1, το δεύτερο μέρος βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Πέτρου Ρουτζιέρη πλήρως αποδιοργανωμένους, με συνέπεια να δεχθούν ένα μάλλον «αστείο» γκολ στο 63’ από τον Ηλιόπουλο.
Η εικόνα των «κυανέρυθρων», τα σφυρίγματα του διαιτητή Σέγγου και το …γενικότερο κλίμα, εξόργισε όλους όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου και πολύ περισσότερο τους οργανωμένους, οι οποίοι με συνθήματα αποθέωναν έναν έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο το χρονόμετρο πλησίαζε στο 90ο λεπτό.
Αντίθετα, απαιτούσαν με τον ίδιο τρόπο την αποχώρηση της διοίκησης, προσωποποιώντας τη δυσαρέσκειά τους στον μεγαλομέτοχο Κωνσταντίνο Χρυσοχοϊδη, ο οποίος παρεμπιπτόντως, δεν βρισκόταν στις εξέδρες (βρίσκεται εκτός Ρόδου).
Συνθήματα όπως «έξω οι τσάτσοι του Τσακογιάννη» και «πρόεδρε θυμήσου εμείς σε αγαπήσαμε μα τώρα …», έδιναν και έπαιρναν, ενώ θα μπορούσε να πει κάλλιστα κανείς πως το όλο κλίμα, θύμισε κάτι από την εποχή του Ρόδος – Ολυμπιακός 3-4 (20-5-1979). Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια …αξιολόγησης, οι φίλοι των γηπεδούχων τραγουδούσαν επιδεικτικά «είναι στημένο;Ναι!».
Η αναφορά φυσικά γίνεται στη στάση των φιλάθλων και όχι στην αγωνιστική εικόνα, συγκεκριμένα.
Όσον αφορά σε αυτήν, στην εικόνα δηλαδή του παιχνιδιού, αυτή περνάει σε δεύτερη μοίρα και εν μέρει, περιγράφεται στα παραπάνω…

Διαγόρας: Ταμπάσης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης (69' λ.τρ. Καρπαθάκης), Ρέγες, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Πλάτανος (65' Πεταυράκης), Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας (77' λ.τρ. Φράγκος), Πουλόπουλος.

Ηλιούπολη: Μαράμας, Λεοντίου, Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Κρητικός (89' Μπιτίλης), Σικαλιάς, Μπέριος, Πλα Μόγια (59' Ηλιόπουλος), Κατεμής, Νιάρος (84' Άλμπι), Θάνος.

______________________________________________________

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής σερβίρεται την Κυριακή. Ο δεύτερος στη βαθμολογία Παναιτωλικός φιλοξενεί τη Βέροια, η οποία θέλει να ξεπλύνει από πάνω της τη... ντροπή της προηγούμενης αγωνιστικής, όταν ο ΠΑΣ τη φιλοδώρησε με πέντε γκολ στους «Ζωσιμάδες». Απαιτητική η αποστολή της Δόξας Δράμας στην Καισαριανή κόντρα στον Εθνικό Αστέρα που θέλει να αποφύγει τα play-out, όπως και ο Θρασύβουλος που κατεβαίνει στο Ηράκλειο για να διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ΟΦΗ.
Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της ουράς στη Νεάπολη, όπου ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Αγροτικό Αστέρα, την ώρα που η Καλλιθέα - ξανά, έστω και δύσκολα, στο παιχνίδι της παραμονής μετά το 1-4 στον Εύοσμο την περασμένη Κυριακή - υποδέχεται στο «Ελ Πάσο» τον Πιερικό.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα κλείσει την Καθαρά Δευτέρα με δύο παιχνίδια. Η αρχή θα γίνει στην Κομοτηνή στις 15:00, όπου ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ενώ το τελευταίο χρονικά ματς της 25ης μέρας κάνει σέντρα στις 18:00 στο Ελληνικό μεταξύ Εθνικού και Τρικάλων.

Κυριακή (6/3)

Παναιτωλικός- Βέροια (15.00)
Εθνικός Αστέρας- Δόξα Δράμας (15.00)
ΟΦΗ- Θρασύβουλος (15.00)
Καλλιθέα- Πιερικός (15.00)
Ιωνικός- Αγροτικός Αστέρας (15.00)

Δευτέρα (7/3)

Πανθρακικός- Λεβαδειακός (15.00, CONNX)
Εθνικός- Τρίκαλα (18.00, ΕΤ3)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 25 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    58*
2. Παναιτωλικός    52
__________________________
3. ΟΦΗ    44
4. Διαγόρας    43*
5. Λεβαδειακός    42
6. Τρίκαλα    40
__________________________
7. Δόξα Δράμας    34
8. Ηλιούπολη    31*
9. Πανθρακικός    30
10. Εθνικός    30
11. Πιερικός    28
12. Βέροια    28
__________________________
13. Εθνικός Αστέρας    27
14. Θρασύβουλος    26
15. Αγροτικός Αστέρας    26
16. Ιωνικός    25
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    21*
18. Καλλιθέα    16

* Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΣ Γιάννινα, Διαγόρας και Ηλιούπολη έχουν ένα ματς περισσότερο.

5 σχόλια:

  1. Στο γήπεδο της Καρδίτσας, μόνο τα βατράχια λείπανε!! Τι γήπεδο ήταν αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι δικαιολογια αυτη..δλδ περσι στο 4-0 στο κυπελλο ηταν καλυτερο το δικο μας; μονο τα γουρουνια λειπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένα μα κανένα στοιχείο ελαφρυντικό καμία δικαιολογία. Δεν μπορούμε να τους δικαιολογήσουμε διότι η ποιότητα των παικτών της Καρδίτσας και του ΠΑΣ είναι νύχτα με μέρα. Αλίμονο αν η ομάδα πρέπει να περιμένει στις καθυστερήσεις για να ισοφάριση, αυτό που μπορώ να πω ντροπή και μόνο ντροπή. Με ένα τέτοιο Ρόστερ και παίχτες με εμπειρία Α. Εθνικής αυτό που έπρεπε να μας δείχνουν Ίδη στο πρώτο ημίχρονο να κηλιδώνουν τον άγονα και όχι να χάνουν μέχρι και το 92! Και ρωτώ εγώ για να μαθαίνω αν δεν έμπαινε το γκολ της ισοφάρισης, θα φεύγαμε με την ήτα της ξευτίλας.!!!!!!!!! Άντε για. Ας ταρακουνηθούν λίγο τίποτε δεν έχει κριθή. Πρέπει να παίζουν με ψύχη και καρδιά αν θέλουν να δουν την Σουπερ λίγκα.
    ΡΙΚΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απολύτως με το σχόλιο του Ρικάρδου. Δεν υπάρχει πάθος για τη νίκη. Πολύ χαλαρά παίζουν. Αν συνεχίσουν έτσι, μπορεί να κινδινέψουμε στο τέλος. Πάντως, στη Superleague δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης και πρέπει να κυνηγάνε κάθε παιχνίδι σαν ειναι τελικός και να δίνουν το 120%. Πρέπει ο Ντεμόλ να σφίξει λουριά, να προπονεί τους παίκτες για πολύ καλή φυσική κατάσταση, γιατί το κλειδί κάθε αγώνα, δεν ειναι τα στημένα, αλλά να κυνηγάς συνέχεια την μπάλα ώστε να μην αφήνεις τους αντιπάλους να οργανώσουν παιχνίδι και επίσης πολύ πίεση στην κορυφή. Δεν λέω οτι θα γλινουμε και μπαρτσελόνα, αλλά ας μάθουμε και κάτι απο αυτούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απολύτως με το σχόλιο του ΡΙΚΑΡΔΟΥ και το σχόλιο του 2,27μμ. Οι παίχτες έχουν πάρα πολύ χαλαρώσει, το παιχνίδι που έκανε ο Σαλμάς από αριστερά έπρεπε να υπάρχει παίχτης από δεξιά π.χ Σκούφαλης οργανωμένη επίθεση τώρα τελευταία δεν βλέπουμε, που είναι το 4,3,3 μήπως χαλάρωσε και ο Ντεμόλ και προτού να είναι αργά πρέπει να επέμβει ο Πρόεδρος, δεν βλάπτει να βάλει και τις φωνές, πληρώνονται και καλά άρα καιρός είναι να ανεβάσουν την απόδοση τους άνω τις 100% για να μην παν κατά διαόλου όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή