Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ακάθεκτοι ΠΑΣ και Τρίκαλα (+Video)


Με νίκες συνέχισαν οι ΠΑΣ Γιάννινα και Τρίκαλα. Έστω και δύσκολα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκαμψε την ηρωική αντίσταση της Καλλιθέας και συνέχισε νικηφόρα την κούρσα προς τον τίτλο. Οι πρωτοπόροι επικράτησαν με 3-1 της Καλλιθέας, ενώ οι "κυανέρυθροι" συνέτριψαν με 4-0 την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Εύκολα ο Λεβαδειακός (2-1 τον Εθνικό) και ο Αγροτικός Αστέρας (3-0 τον Διαγόρα)

Video με τα γκολ της 26ης αγωνιστικής της Football League



Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα:


Βέροια- Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

(65' Αουρέλιο, 85' Κουτσοσπύρος)

Σημαντική νίκη που την φέρνει στη μέση της βαθμολογίας σημείωσε η Βέροια, μετά την νίκη της επί της Αναγέννησης. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να χάνουν κάποιες ευκαιρίες, όμως, το σκορ άνοιξε στην επανάληψη. Στο 64ο λεπτό, ο Αουρέλιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ (η πορεία της μπάλας μπέρδεψε τον Καρακώστα) έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Ημαθίας, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με ωραία κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Αουρέλιο.
Βέροια: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Σαμαράς, Καλογέρης, Τσιάτσιος, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος, Γεωργίαδης, Σαϊτιώτης, Καλί.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Θεοδοσιάδης, Δούκας, Λουίζ Κάρλος, Κουτρομάνος, Ραονέ, Βούκοβιτς, Ντοριβάλ, Μπουντούρης, Αθανασιάδης, Κουρτεσιώτης.

_______________________________________________________

ΠΑΣ Γιάννινα- Καλλιθέα 3-1

(52' Μπακαγιόκο, 64' Τζάνης, 91' Σκούφαλης- 61' Παπαναστασίου)

Πολύ πιο δύσκολο απ' όσο αναμενόταν, ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεπέρασε το εμπόδιο της αξιόμαχης Καλλιθέας και αύξησε την διαφορά από τον Παναιτωλικό στους έξι βαθμούς (εκκρεμεί το ματς των Αγρινιωτών με τον Εθνικό Αστέρα). Η αθηναϊκή ομάδα λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 34', όταν μετά από σέντρα του Τζωρμπατζάκη, ο Πινδώνης με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Κηπουρού. Τελικά, αυτοί που πήραν το προβάδισμα ήταν οι γηπεδούχοι, στο 53', με σουτ του Μπακαγιόκο από το δεύτερο δοκάρι, ύστερα από κόρνερ του Σκούφαλη. Η ουραγός της Football League δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, όμως και στο 61', ο Παπαναστασίου εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Πάντου να διώξει την μπάλα και με δυνατό σουτ, έφερε το ματς στα ίσα. Παρόλα αυτά, η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, αφού τρία λεπτά αργότερα, ο Τζάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Ντεμόλ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σκούφαλης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Τζωρμπατζάκη).

Το φιλμ του αγώνα:

17': Ξαφνικό σουτ του Μασάντο από το ύψος της περιοχής έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κηπουρού.
33': Καλή εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου έφυγε ελάχιστα εκατοστά πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
34': Θανάσιμος κίνδυνος για την εστία του ΠΑΣ όταν σε σέντρα από αριστερά του Τζωρμπατζάκη, ο Πινδώνης έκανε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δύο δοκαριών της εστίας του ΠΑΣ.
45': Κίτρινη κάρτα στον Κουτρουμπή για σκληρό μαρκάρισμα στον Βάντερσον.
52': το 1-0 για τον ΠΑΣ με κεφαλιά του Μπακαγιόκο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκούφαλη από δεξιά. Η φάση ξεκίνησε με καλή εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Τακίδης.
58':Κίτρινη κάρτα στον Ντε Βισέντι για σκληρό μαρκάρισμα στον Μουρατίδη.
61': Η ισοφάριση για την Καλλιθέα σε 1-1 με καταπληκτικό σουτ του Παπαναστασίου μέσα από την περιοχή σε μια αδράνεια της άμυνας του ΠΑΣ.
65': Το 2-1 για τον ΠΑΣ με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Τζάνη αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Η μπάλα έφυγε σαν φωτοβολίδα από τα πόδια του Θεσπρωτού μέσου.
66': Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Τζάνης σαν σίφουνας μπήκε στα καρέ της Καλλιθέας και ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Τακίδη προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των Γιαννιωτών που ζήτησαν πέναλτι.
84': Κίτρινη κάρτα στον Τζάνη του ΠΑΣ.
87': Καλό φάουλ του Τζάνη έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Καλλιθέας.
89': Κίτρινη κάρτα στον Μουρατίδη για διαμαρτυρία στο διαιτητή.
92': Το 3-1 για τον ΠΑΣ με πλασέ του Σκούφαλη που εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα της μπάλας του Τζωρμπατζάκη στον τερματοφύλακα Τακίδη.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κεϊτά (46' Σκούφαλης), Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς, Τζάνης, Μπακαγιόκο.

Καλλιθέα: Τακίδης, Ζουμπουλάκης, Τζωρμπατζάκης, Κισκαμπάνης, Σπυριδάκης, Κουτρουμπής, Καλτσάς, Μουρατίδης, Παπαναστασίου, Πινδώνης, Φαμπίνιο.

Μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και οι παίκτες δήλωσαν τα εξής:

Λουκάς Καραδήμος (προπονητής Καλλιθέας): «Ήρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας. Διαβάσαμε καλά τον ΠΑΣ Γιάννινα και σε ένα σημείο που είμαστε δυνατοί όπως είναι τα στημένα, χάσαμε το παιχνίδι. Δεν ήταν τόσο πιεστικός ο ΠΑΣ όσο περιμέναμε. Ίσως γιατί δεν είχε κόσμο στο γήπεδο. Από τα στημένα χάσαμε το παιχνίδι. Όταν κάναμε το 1-1 δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ που ήταν ψυχρολουσία και μοιραία ήρθε το τρίτο γκολ από λάθος της άμυνας. Συγχαρητήρια στους παίκτες της Καλλιθέας για την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στην καλύτερη ομάδα.  Η θέση μας δεν είναι αυτή που έπρεπε να είναι. Θα κάνουμε την προσπάθεια και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ που δικαίως για μένα είναι ο πρωταθλητής. Έχει ποιοτικούς παίκτες»

Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): «Όπως είχα πει στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης τα ματς με την Καλλιθέα θα ήταν δύσκολο και ήταν δύσκολο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος επισήμανα στους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν σεβασμό στον αντίπαλο. Η ομάδα της Καλλιθέας έδειξε ποιότητα μεγαλύτερη από τη βαθμολογική της θέση. Στο α’ ημίχρονο δεν είχαμε κατάλληλο ρυθμό και αυτό οφείλονταν στην καλή οργάνωση της φιλοξενούμενης ομάδας. Στο ημίχρονο αποφασίσαμε να βάλουμε έναν ακόμα επιθετικογενή παίκτη και δούλεψε αυτό σκοράροντας μετά από 15 λεπτά. Γρήγορα δεχτήκαμε ψυχρολουσία με την ισοφάριση της Καλλιθέας και εξαιτίας του πνεύματος των παικτών αντιδράσαμε και πήραμε προβάδισμα στο σκορ. Δεν ήταν καλό παιχνίδι αλλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο το πνεύμα των παικτών. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και το πνεύμα που επέδειξαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στον συνάδελφό μου και να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της σαιζόν».

Φώτης Κηπουρός (τερματοφύλακας ΠΑΣ): «Δύσκολη και αγχωτική ήταν η νίκη αλλά σημαντική γιατί μας έδωσε τους 3 βαθμούς. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν δύσκολο για τον ΠΑΣ. Δεν ξέρω τι θα γίνονταν αν έβαζε πρώτη η Καλλιθέα γκολ με το δοκάρι που είχε. Όπως είπα και στην αρχή η νίκη είναι σημαντική και δύσκολη. Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα και καλή συνέχεια στον Λουκά Καραδήμο».

Γιάννης Καρακασίδης (στέλεχος Καλλιθέας): «Η Καλλιθέα δεν θα πέσει. Στη χειρότερη περίπτωση θα πάμε στα μπαράζ και θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τέλος. Ο κ. Γιαννόπουλος δεν ξέρω αν βάλει διαιτητή από την Ημαθία στο ματς με τη Βέροια όπως έβαλε στα Γιάννινα διαιτητή από την Καρδίτσα».

Video απο τη συνέντευξη τύπου





___________________________________________________________

Πιερικός- Ιωνικός 0-0

Πιερικός: Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Καλαγκάνης, Πέτρου, Δήμου, Κ. Χατζής, Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Μιλόσκοβιτς (65' Πουλάκος, 83' Κωνσταντινίδης), Πέντα, Λόπεζ.

Ιωνικός: Παλιγγίνης, Αρβανίτης, Άλβες, Τομάς, Πασάς (88' Σπυριδάκης), Μεϊντής (37' Χατζηγιαννακός), Μανιάτης, Πολίτης, Λαμπρόπουλος, Μ. Χατζής, Ανυφαντάκης.

_____________________________________________________________

Λεβαδειακός- Εθνικός 2-1

(10' Μπάρκογλου, 54' Ναπολεόνι- 59' Ριμκεβίτσιους)

Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη ήταν αρκετά για μία ομάδα όπως ο Λεβαδειακός που διεκδικεί την είσοδο στα πλέι οφ και την Κυριακή (13/03) έβαλε τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Κοιλιάρα απ' τα δεξιά, ο Μπάρκογλου με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παγούδη. Στις αρχές της επανάληψης (στο 54') ο Ναπολεόνι με γυριστό σουτ, έπειτα από σέντρα του Μουλόπουλου, έκανε το 2-0, ενώ ο Εθνικός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με σουτ του Ριμκεβίτσιους στο 59', ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, δύο λεπτά νωρίτερα.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κορδονούρης, Κόλτζος, Κοιλιάρας, Τάσιτς, Ναπολεόνι, Μπεγκόνια, Βασιλείου, Μπάρκογλου.

Εθνικός: Παγούδης, Γκράιμς, Παγώνης, Ρούσσος, Παστός, Ψιάνος, Καρλόπουλος, Κορακάκης, Βασίλογιαννης, Τσεμπερίδης (57' Ριμκεβίτσιους), Ουατάρα.

_____________________________________________________________

Αγροτικός Αστέρας- Διαγόρας 3-0

(41' Τσούκλης, 53' Σαπάνης, 71' Στεφανίδης)

Σε περίπατο μετέτρεψε το -φαινομενικά- δύσκολο παιχνίδι με τον Διαγόρα ο Αγροτικός Αστέρας, παίρνοντας ένα σημαντικό "τρίποντο", μετά από τρεις σερί ήττες. Η ομάδα του Ευόσμου, που αγωνίστηκε χωρίς τον κόσμο της αφού δεν σφραγίστηκαν εισιτήρια, άνοιξε το σκορ στο 41' με δυνατό σουτ του Τσούκλη, ενώ επτά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Σαπάνης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 71' ο Στεφανίδης με κοντινό σουτ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαπάνη.

Αγροτικός Αστέρας: Γλύκος, Αγγελόπουλος, Γόγολος, Ν. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Κούτσης, Τσούκλης, Μερεσιώτης, Σαπάνης, Ναλμπάντης, Στεφανίδης.

Διαγόρας: Ταμπάσης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Ρέγες, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος, Πεταυράκης, Αγκιρίμπα.

_____________________________________________________________

Τρίκαλα- Ηλιούπολη 4-0

(49', 51' Ουέλινγκντον, 73' Μανουσάκης, 77' Κόρμπος)

Μόνο μία ομάδα υπήρχε στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτή ήταν τα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί επιβλήθηκαν με 4-0 της Ηλιούπολης και πλέον πολύ δύσκολα θα τερματίσουν εκτός 6άδας. Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ, μέσα σε ένα δίλεπτο της επανάληψης, όμως, οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Στο 51' , μετά από κόρνερ του Μίνγκα, ο Ουέλινγκτον με εντυπωσιακό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης με ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 2-0. Στο 72', ο Μανουσάκης με καρφωτή κεφαλιά διεύρυνε τον δείκτη του σκορ και πέντε λεπτά αργότερα, μετά από ασίστ του Μίνγκα, ο Κόρμπος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τρίκαλα: Πουρής, Μπουκουβάλας, Σαρακατσάνος, Μπριλάκης, Χρήστου, Κόρμπος, Τελκίνσκι (76' Ιακωβάκης), Μίνγκας (78' Στεπανοβιτς), Ουέλιγκτον, Ενόκ (61' Μανουσάκης), Κοντογουλίδης.

Ηλιούπολη: Μαράμας, Λεοντίου, Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Ρουσάκης, Νικολόπουλος, Κρητικός, Μπέριος (74' Ηλιόπουλος), Ουρόσεβιτς (47' Πέπε Λα), Νιάρος (85' Σικαλιάς), Θάνος.

Video του αγώνα



Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Βαζάκας.

Βαζάκας: Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο και μετά το ευχαριστώ σε αυτόν τον κόσμο. Αυτός ο κόσμος αξίζει να δει την ομάδα εκεί που πρέπει. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση που ένιωσα έιναι γιατί εφυγε ο κόσμος ευχαριστημένος και ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια.Δεύτερον θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Ηλιούπολης και θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία και για την επαφή που είχα μαζί τους. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με παιδιά δικά μου. Χαίρομαι για τη νίκη της ομάδας. Απο κει και πέρα έυχομαι στην Ηλιούπολη να βρει τον δρόμο της. Έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή και εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία.
Και στο πρώτο ημίχρονο γίνανε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες που μπορούσε να μπει ένα γκολ . Απο την 'ωρα που ξεκλείδωσε η άμυνα της Ηλιούπολης επικρατήσαμε κατά κράτος. Η ομάδα μας πατούσε γερά, ήξερε τι έκανε και ήταν θέμα χρόνου να πετ'ύχει αυτό το σκορ.
Θα επικαλεστώ μια δήλωση του Θύμιου Γεωργούλη Ότι Τα Τρίκαλα θα σε σκοτώσουν αν βρουν χώρο. Αυτό τα λέει όλα. Έχει την ποιότητα και τον τρόπο να δημιουργήσει πολλές φάσεις . Είναι μονόδρομος ο στόχος. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που εκεί που πας να γελάσεις κλαις. Εμάς μας ενδιαφέρει ο στόχος. Έχουμε 100% συμμετοχή στα play off αλλά δεν φτάνει αυτό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με μεγάλη ιστορία Η ομάδα όμως είναι έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο.
Κάθε ματς τα βλέπουμε διαφορερικά, σεβόμαστε τους αντιπάλους και παντού παίζουμε για τη νίκη.

Θύμιος Γεωργούλης : “ Με την επίτευξη του πρώτου γκολ των Τρικάλων η ομάδα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο παιχνίδι και δεν έδειξε διάθεση να παλέψει. Το να παρατάς ένα παιχνίδι είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.
Το υλικό έχει αποδυναμωθεί, έχουν φύγει παίκτες έμπειροι όπως ο Φούφουλας, ο Παραράς και ο Κάμπας πρόσφατα και είχαμε και την απουσία του Στεφανίδη όμως είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για να μπορέσουμε να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις . Τα Τρίκαλα δεν είχαν αντίπαλο στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και τους εύχομαι ότι το καλύτερο”.

Ιακωβάκης: Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και πάλι.Θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε. Μετά το διπλό στον Εθνικό θέλαμε να κερδίσουμε και εδώ. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Ο προπονητής μας, μας είπε τις λεπτομέρειες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν έγινε το γκολ. Στο δύτερο ημίχρονο ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ . Θέλουμε να κερδίοσουμε ότι μπορούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια για να τερματίσουμε πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Καλή συνέχεια στην Ηλιούπολη.

Κώστας Ηλιόπουλος: Ξέραμε απο την αρχή ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε να πάρουμε κάτι θετικό αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε την συνέχεια. Θα ήθελα να συγχαρώ τα Τρίκαλα για την αγωνιστικότητα τους και τους εύχομαι ότι το καλύτερο.
 _________________________________________________________

Δόξα Δράμας- ΟΦΗ 0-2

(7', 92' Καμπάνταης)

Στο 85' ο ΟΦΗ έχασε πέναλτι με τον Ρούσεφ (απέκρουσε ο Σέρεμετ)

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Χατζηζήσης (46' Ντε Φαρία), Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μαρκόφσκι, Ρούτσης (64' Χλωρός), Λίμα (46' Σιάκκας), Χατζηπαντελίδης, Τσιμπλίδης, Βέρτζος, Μοσχάκης.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Βερόν, Μπουλούτ, Αγρίτης (77' Γαλανόπουλος), Γιακούμπου (59' Τάντιτς), Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής (46' Ρούσεφ), Κιάσσος, Μπούρμπος, Μπερτίν.

_____________________________________________________________

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Δευτέρα (14/3)

Εθνικός Αστέρας- Παναιτωλικός (18.00, ΕΤ3)
Θρασύβουλος- Πανθρακικός (19.00, CONNX)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 26 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    61
2. Παναιτωλικός    55*
__________________________
3. ΟΦΗ    50
4. Τρίκαλα    46
5. Λεβαδειακός    45
6. Διαγόρας    43
__________________________
7. Δόξα Δράμας    35
8. Πανθρακικός    33*
9. Ηλιούπολη    31
10. Βέροια    31
11. Εθνικός    30
12. Πιερικός    30
__________________________
13. Αγροτικός Αστέρας    29
14. Ιωνικός    29
15. Εθνικός Αστέρας    28*
16. Θρασύβουλος    26*
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    21
18. Καλλιθέα    17

* Εθνικός Αστέρας, Παναιτωλικός, Θρασύβουλος και Πανθρακικός έχουν ένα ματς λιγότερο.

2 σχόλια:

  1. Με τέτοια κακή εμφάνιση χωρείς πάθος παιχνιδιού που φτάνει στις καθυστερήσεις για να κλειδώσει το παιχνίδι ο ΠΑΣ με κάνει και ανησυχώ και δεν μου δίνετε η δυνατότητα για να σχολιάσω περισσότερα. Πόντος αν πρόκειται στα επόμενα παιχνίδια, στον Ιωνικό και στα Τρίκαλα να εμφανιστούν με τέτοιο χάλι, θα είναι καλύτερα να πάνε στο Νησάκι για ούζα και να αφήσουν τον Παναιτωλικό δίκαια να πρωτοπορεί μια και μας έχει άχτι για τον λόγο του γκολ του Φουρτάδο.
    ΡΙΚΑΡΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα εύστοχα τα σχόλια του Ρικάρδου!!!!! Μου κάνει εντύπωση πως μετά απο κάθε αγώνα ο Ντεμόλ δηλώνει ότι δεν παίξαμε καλά!!!! Πότε θα γίνει κάτι απο τον προπονητή να βελτιώσει την οργάνωση της επίθεσης. Παρατηρώ πως με μεγάλη δυσκολία βρίσκουμε δίχτυα και όχι απο οργανωμένες επιθέσεις. Κάτι πάντως πάει στραβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή