Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ


* Κεκλεισμένων των θυρών.

* Απόρθητο κάστρο είναι τα Γιάννενα για την Καλλιθέα. Σε επτά επισκέψεις της για το πρωτάθλημα η αθηναϊκή ομάδα έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες με απολογισμό τερμάτων 28-5.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ο Παναιτωλικός έχει πλησιάσει στους τρεις πόντους και οι Ηπειρώτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν την 1η θέση στην οποία βρίσκονται από την αρχή της σεζόν. Τη βοήθεια των οπαδών τους δεν θα την έχουν στο εντός έδρας ματς με τους ουραγούς, αφού θα εκτίσουν την ποινή των δύο αγωνιστικών, όμως δεν έχουν περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να κρατήσουν τα κεκτημένα μέχρι το φινάλε.
Η ομάδα της Ηπείρου στον βαρύ αγωνιστικό χώρο της Καρδίτσας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και κινδύνεψε με τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο επιθετικός Μπακαγιόκο στο 92’ χάρισε τον βαθμό στον ΠΑΣ. Η διαφορά από τη 2η θέση, βέβαια, μειώθηκε, οπότε στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες και η παραμονή στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
Ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ θα έχει στη διάθεσή του τον αμυντικό Ντάσιο (22 συμ.) και τον μέσο Κεϊτά (21 συμ.) που επιστρέφουν από τιμωρία. Εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο τιμωρημένος στόπερ Κώτσιος (22/3), ο μέσος Μπουχάν (6 συμ.) και ο επιθετικός Φουρτάδο (9/2).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Κηπουρός – Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Μιχαήλ – Ανδράλας, Κεϊτά – Κυριάκος, Σιαλμάς, Τζάνης – Μπακαγιόκο.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Χωρίς άγχος και με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση θα παραταχθεί η αθηναϊκή ομάδα στα Γιάννενα. Εξάλλου, ελπίδες για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού δεν υπάρχουν και οι «κυανόλευκοι» καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.
Η Καλλιθέα μετά τη νίκη στον Εύοσμο παραχώρησε ισοπαλία στον Πιερικό και το πήρε απόφαση ότι δεν προλαβαίνει την είσοδο στα μπαράζ παραμονής παρότι είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το τεχνικό δίδυμο να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς μέχρι το φινάλε. Σε 12 εξόδους έχουν γνωρίσει έξι ήττες και στόχος τους είναι να αποσπάσουν έστω τον βαθμό στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος.
Ο αμυντικός Παραράς (5/1) και οι μέσοι Πλατέλλας (20/1), Τεγούσης (22 συμ.) είναι τιμωρημένοι. Για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκε ο μέσος Κατσαρός (15 συμ.). Επιστρέφουν οι χαφ Ζουμπουλάκης (20/1), Πινδώνης (19 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Τακίδης – Ηρακλής, Τζωρμπατζάκης, Κισκαμπάνης, Σταύρου – Φαμπίνιο, Μουρατίδης, Καλτσάς, Πινδώνης, Ζουμπουλάκης – Ντακόλ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έστω και αν το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών οι Ηπειρώτες αναμένεται να επικρατήσουν εύκολα, αφού η Καλλιθέα τα έχει παρατήσει. Παιχνίδι στο οποίο εκτός απροόπτου θα μπούνε αρκετά γκολ. Εξάλλου, οι γηπεδούχοι είχαν σκοράρει πέντε φορές στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με τη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου