Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ντέρμπι στη Δράμα


Πολλά ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει το «μενού» της 26ης αγωνιστικής της Football League. Η «αυλαία» ανοίγει αύριο στη Δράμα, όπου η Δόξα φιλοξενεί τον ΟΦΗ και θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, την ίδια ώρα που οι Κρητικοί δεν έχουν περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να ελπίζουν στην απευθείας άνοδο.
Την Κυριακή, ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην ουραγό Καλλιθέα την οποία υποδέχεται στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων», την ίδια ώρα που ο Λεβαδειακός καλείται να ξεπεράσει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας το εμπόδιο του Εθνικού.
Στην Κατερίνη, ο Πιερικός φιλοξενεί τον Ιωνικό που «καίγεται» για βαθμούς αφού για την ώρα βρίσκεται εντός πλέι άουτ, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Αγροτικό Αστέρα που αντιμετωπίζει στον Εύοσμο τον Διαγόρα ο οποίος δεν διάγει και την καλύτερή του περίοδο.
Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνουν οι αναμετρήσεις της Βέροια, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας και την Ηλιούπολη να δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα των Τρικάλων.
Τη Δευτέρα, ο Παναιτωλικός καλείται να περάσει αλώβητος από την έδρα του Εθνικού Αστέρα και να παραμείνει στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης και του ΠΑΣ Γιάννινα, την ίδια ώρα που ο Θρασύβουλος φιλοξενεί στη Φυλή τον Πανθρακικό.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 12 Μαρτίου
15:00 Δόξα Δράμας-ΟΦΗ (ΕΤ-3)

Κυριακή 13 Μαρτίου (15:00)
Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα
Πιερικός-Ιωνικός
Λεβαδειακός-Εθνικός
Αγροτικός Αστέρας-Διαγόρας
Τρίκαλα-Ηλιούπολη

Δευτέρα 14 Μαρτίου
18:00 Εθνικός Αστέρας-Παναιτωλικός (ΕΤ-3)
19:00 Θρασύβουλος-Πανθρακικός (CONN-X)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου