Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον Πλατέλλα


Ο ΠΑΣ βάζει τις βάσεις για το χτίσιμο της ομάδας εν όψει της απαιτητικής επόμενης σεζόν στη Super League. Εκτός όμως από τις μεταγραφές «έτοιμων» παικτών, η παρουσία των οποίων είναι επιτακτική, ώστε να μπορέσει ο «Αγιαξ της Ηπείρου» να σταθεί με αξιώσεις στη μεγάλη κατηγορία, είναι δεδομένο ότι θα γίνουν και προσθήκες με φόντο το μέλλον.
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες από την πρωτεύουσα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ήδη επιδείξει το ενδιαφέρον του για τον Βαγγέλη Πλατέλλα (δεξιά στη φωτό, με τον Κουρτεσιώτη).
Ο γεννημένος την 1η Δεκεμβρίου του 1988 αριστεροπόδαρος μπακ χαφ έχει πραγματοποιήσει εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Καλλιθέας και αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητο από ομάδες της Super League, αλλά και των πρωτοπόρων της Football League.
Βάσει έγκυρων πηγών το πρώτο βήμα από τους «κυανόλευκους» έχει γίνει και ο ΠΑΣ έχει αποκτήσει προβάδισμα για την απόκτηση του Πλατέλλα, ο οποίος είναι έτοιμος για το άλμα, μετρώντας πλέον την πέμπτη του χρονιά στην Καλλιθέα.
Οι Αθηναίοι, βέβαια, θα υποβιβαστούν και αυτό φαντάζει ως το πλήρωμα του χρόνου για τον παίκτη, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία τη σεζόν 2006-07, σε ηλικία μόλις 18 ετών, τις τελευταίες τρεις περιόδους είναι βασικός στην ομάδα, ενώ αναδείχτηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Football League 2 πέρυσι.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Πλατέλλας δεν θα δώσει το «παρών» στο επικείμενο παιχνίδι της Καλλιθέας στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.
Στα αγωνιστικά των Γιαννιωτών, ο Στεφάν Ντεμόλ δεν έχει στα υπόψη τον τιμωρημένο Κώτσιο, ενώ οι Φουρτάδο και Μπουχάν δεν υπολογίζονται ως ανέτοιμοι. Αντίθετα εξέτισαν και επιστρέφουν οι Ντάσιος και Κεϊτά.

sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου