Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ντεμολ: "Έχουμε το καλύτερο ρόστερ"


Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει το καλύτερο ροστερ της Football League και όλοι τον βλέπουν πλέον με διαφορετικό μάτι, σύμφωνα με τον Στεφάν Ντεμόλ.

Όλοι πλέον βλέπουν τον ΠΑΣ Γιάννινα με διαφορετικό μάτι, καθώς διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία σύμφωνα με τον Στεφάν Ντεμόλ.

Αυτό επεσήμανε ο Βέλγος τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Πέμπτη, ενώ παράλληλα για το συμβόλαιό του ανέφερε πως δεν έχει καταλάβει γιατί δημιουργείται τόσος θόρυβος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στεφάν Ντεμόλ:

"Θα ξεκινήσω από το παιχνίδι με την Καρδίτσα. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά και είχαμε προβλήματα στο δυνατό ξεκίνημα της Καρδίτσας. Μετά το 20λπετο πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ήταν δύσκολο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ και καταφέραμε δυστυχώς να ισοφαρίσουμε στο τέλος του παιχνιδιού.

Αν είχαμε ισοφαρίσει πιο νωρίς ενδεχομένως να ήταν να παίρναμε και την νίκη. Χτες είδα σε τοπικό τηλεοπτικός σταθμό τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού με την Καρδίτσα και για πρώτη φορά θα πω ότι ο διαιτητής βρέθηκε κακή ημέρα.Η Καρδιτσα δεν θα έπρεπε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με 11 παίκτες. Έδωσα δύο ημέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές διότι το αξίζουν για την προσπάθεια τους στο παιχνίδι αλλά και καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Οι Μπουχάν και Φουρτάδο δεν είναι έτοιμοι ενώ ο Στάθης πιθανότατα θα προλάβει την αναμέτρηση. Θυμάμαι το παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Καλλιθέα. Είχαμε δύσκολο πρώτο ημίχρονο. Μπήκε ο Κυριάκος με τον Ντε Βινσέντι και αλλάξανε το παιχνίδι καθώς σκοράραμε τρεις φορές.

Θα αντιμετωπίσουμε την Καλλιθέα με σεβασμό. Παρότι βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση οι παίκτες δίνουν πάντα το 100% των δυνατοτήτων τους καθώς θα θέλουν να βρίσκονται και την νέα σεζόν σε κάποια ομάδα της Football League. Πάμε για το τρίποντο ώστε να κάνουμε ένα βήμα ακόμη προς την άνοδο".

Σε ερώτηση για αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή είναι διαδικαστικό το θέμα της υπογραφής του νέου του συμβολαίου είπε: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από την υπογραφή. Πριν μία εβδομάδα συναντήθηκα με τον πρόεδρο και τον κ Αγγελή και συμφωνήσαμε. Ήπιαμε μάλιστα και σαμπάνια για να τιμήσουμε την συμφωνία.

Πρέπει να μεταφραστεί το συμβόλαιο σε κάποιες γλώσσες και αυτό παίρνει χρόνο. Δεν υπογράφτηκε το συμβόλαιο το προηγούμενο Σάββατο όπως σας είχα ενημερώσει ωστόσο πιστεύω τα χαρτιά θα είναι έτοιμα την επόμενη φορά όπου ο πρόεδρος θα είναι στα Γιάννενα".

Στην συνέχεια ο κ Ντεμόλ κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και αν υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες τονίζοντας: "Η κατάσταση στον ΠΑΣ είναι λίγο διαφορετική σε σχέση με άλλες ομάδες διότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ. Η ποιότητα των παικτών στη Β' Εθνική δεν είναι εφάμιλλη της ποιότητας που υπάρχει στη σούπερ λίγκα. Είχαμε πολύ καλό πρώτο γύρο και τώρα απολαμβάνουμε τα οφέλη αυτής της πορείας. Όλοι τώρα μας βλέπουν με άλλο μάτι.

Προσπαθούν να κοντράρουν και να κερδίσουν το πρωτοπόρο. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν 1-2 παίκτες που θα μπορούσαν να σταθούν στην Σούπερ Λιγκ. Οι μισοί τουλάχιστον παίκτες της ομάδας μας έχουν την ποιότητα να σταθούν και την νέα χρονιά στο ρόστερ του συλλόγου. Πρέπει να βελτιωθούμε σε διάφορα τομείς της ομάδας και εκτός αυτής".

Σε ερώτηση για το αν παρακολουθεί τους παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί δήλωσε: "Σαφώς και τους παρακολουθούμε. Ορισμένοι εξ αυτών θα επιστρέψουν και θα αξιολογηθούν και θα κριθούν στην προετοιμασία".

Βάντερσον: "Τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο"

Από την πλευρά του ο Βάντερσον Σκαρτοβέλι δήλωσε: "Θα ξεκινήσω από το παιχνίδι με την Καρδίτσα , ένα δύσκολο ματς λόγω του γηπέδου που δεν βοηθούσε. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι ωστόσο στην πορεία προσπαθήσαμε και παίξαμε για την νίκη.

Ο αγώνας ήταν στα μέτρα της Καρδίτσας λόγω τους αγωνιστικού χώρου. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Κάποιοι αγώνες θα είναι δύσκολοι και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από αυτούς. Το ματς με την Καλλιθέα είναι σημαντικό όπως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Η νίκη πρέπει να επιδιωχθεί ώστε να πάρουμε την άνοδο αλλά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει συγκριτικά με πέρυσι είπε: "Η ομάδα έχει καλύτερο επίπεδο σε θέματα οργάνωσης. Τα αποτελέσματα είναι απόδειξη ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο".

Τέλος, ο αρχηγός του ΠΑΣ , Γιώργος Ντάσιος είπε: "Εγώ θα μιλήσω για τα παιχνίδια που έρχονται. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Καμία ομάδα δεν θα μας χαριστεί. Με 1-2 νίκες βρίσκεσαι στα play off και με 1-2 ήττες στα play out.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στις εννιά εναπομείναντες αγωνιστικές και στόχος μας είναι να διατηρηθούμε πρώτοι. Δίκαια είμαστε από την αρχή του πρωταθλήματος στην κορυφή και είναι κρίμα να το χάσουμε στο τέλος. Δυσκολότερα θεωρώ τα παιχνίδια με τις ομάδες που μάχονται για την σωτηρία".

Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου