Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κινδυνεύουν άλλες τρεις ομάδες



Μετά τον Ιωνικό και τον Εθνικό, πληροφορίες αναφέρουν πως άλλες τρεις ομάδες της Football League έχουν πρόβλημα τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Ακόμη μεγαλύτερο το πρόβλημα στην Football League 2.

Ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το πρόβλημα στην Football League που αφορά τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες ομάδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά τους Ιωνικό και Εθνικό που καταγγέλθηκαν από την Καλλιθέα και ανακλήθηκαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που απέκτησαν τον Ιανουάριο, τρεις ακόμη ομάδες της κατηγορίας αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Έτσι, οι μεταγραφές που έκαναν τον Ιανουάριο κινδυνεύουν να ανακληθούν και οι ομάδες να τιμωρηθούν με τις ποινές που προβλέπονται στον ΚΑΠ και τον πειθαρχικό κώδικα (μηδενισμός και υποβιβασμός).

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση στη Football League 2 είναι ακόμη πιο τραγική και αν το αποτέλεσμα της έρευνας της ΕΠΟ, από την στιγμή που έχει συσταθεί ειδική επιτροπή, δει το φως της δημοσιότητας τότε το πρωτάθλημα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου