Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Επίτιμο μέλος του ΠΑΣ ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γεώργιος Χριστοβασίλης, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου και είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, οποίος ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της ομάδας της Ηπείρου.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από την Τετάρτη ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γεώργιος Χριστοβασίλης, συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. Γεώργιο Βήτα και το μέλος του Δ.Σ κ. Κωνσταντίνο Σαμαντούρο.

Ο Χριστοβασίλης μαζί με τον Βήτα, Σαμαντούρο και τους Δημητρούλια, Αντωνάκο επισκέφθηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντάλλαξαν απόψεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την επιχειρηματικότητα, αλλά και για τον αθλητισμό που μπορεί να βοηθήσει τους λαούς να έρθουν πιο κοντά.

Στο σημείο εκείνο ο Χριστοβασίλης ανακοίνωσε στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ότι με πρότασή του και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ο παναγιότατος είναι πλέον επίτιμο μέλος της ομάδας.

Ο Πατριάρχης με την σειρά του ευχαρίστησε για την τιμή και δήλωσε ότι οι άλλες οι ομάδες ενδεχομένως να …ζηλέψουν από την συγκεκριμένη κίνηση. Χάρηκε πολύ όταν έμαθε ότι όλοι οι παίκτες του συλλόγου με ιδιαίτερο ζήλο έσπευσαν να υπογράψουν την φανέλα στέλνοντας με αυτό τον τρόπο της αγάπη τους προς εκείνον και μάλιστα όχι μόνο οι Έλληνες αλλά και οι Ξένοι.

Στην συνέχεια ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχθηκε με χαρά το δώρο του κ. Χριστοβασίλη και διάβασε προσεκτικά το πρακτικό του Δ.Σ. με το οποίο ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολούθως ο κ. Βήτας του έδωσε τη φανέλα με το όνομα Βαρθολομαίος και τον αριθμό 1, στην οποία στάθηκε στα ονόματα των Κειτά και Ντε Βινσέντι, ενώ στο τέλος είπε ότι "φαντάζομαι πως τώρα περιμένετε από μένα κάποιο γκολ...".

Στο τέλος της συνάντησης, ο Πατριάρχης ζήτησε από τον πρόεδρο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν να μεταφέρουν την αγάπη του σε ολόκληρη την Ήπειρο και τους φιλάθλους του ΠΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου