Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΟΦΗ: Προς απόρριψη ο φάκελος


Δύσκολα θα δώσει η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ την άδεια στον ΟΦΗ να αγωνιστεί στα πλέϊ οφ και οι άνθρωποι του συλλόγου ετοιμάζονται για έφεση.

Δύσκολα θα καταφέρει να πάρει σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον άδεια ο ΟΦΗ από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, προκεριμένου να συμμετάσχει στα πλέϊ οφ της Football League.

Αυτή την πρόβλεψη έκανε και ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Χρήστος Μιχαλόπουλος, καθώς τα επιπρόσθετα στοιχεία που είχαν ζητηθεί, δεν ήταν αρκετά.

"Προσκομίσαμε στοιχεία που μας ζητήθηκαν. Αναπτύξαμε τους ισχυρισμούς μας. ΟΦΗ είναι ένα σωματείο καθαρό χωρίς μαύρα χρήματα και μηδενικά συμβόλαια. Ζητήσαμε κατανόηση. Καλύφθηκαν κάποια κενά. Στοιχεία οικονομικής φύσεως και κάποια στοιχεία μου μας ζητήθηκαν ακόμη.

Η αδειοδότηση του ΟΦΗ ήταν μια δύσκολη υπόθεση. Είναι ένας μαραθώνιος. Ο κόσμος πρέπει να είναι προετοιμασμένος για μαραθώνιο. Και στον μαραθώνιο μετράει ο μαραθωνοδρόμος να κόψει πρώτος το νήμα" τόνισε αρχικα ο Νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ στον "Athletic Radio 104,2" και πρόσθεσε:

"Απόψε το βράδυ ή την Δευτέρα το μεσημέρι που θα βγεί η απόφαση δεν θα χαμογελάσουμε. Αυτή είναι η αίσθηση μου. Έχει σημασία όμως να χαμογελάσουμε όταν πρέπει. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι τα στοιχεία θα καλυφθούν στο δευτεροβάθμιο όργανο. Εκτιμώ  ότι θα γελάσουμε τελευταίοι εμείς".

Πλέον στον ΟΦΗ, ετοιμάζονται για την έφεση και ευελπιστούν πως σε δέυτερο βαθμό θα καταφέρουν να πάρουν την άδεια συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου