Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Χωρίς τρεις στην Δράμα ο ΠΑΣ


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Δόξα στην Δράμα, με τους Σιαλμά, Στάθη και Κυριάκο να μένουν εκτός αποστολής.

Με μια προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον κυριακάτικο αγώνα στην Δράμα με αντίπαλο την τοπική Δόξα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις έκρηξης και δύναμης, με τον Στεφάν Ντεμόλ να ανακοινώνει στο τέλος την αποστολή στην οποία δεν συμπεριελήφθησαν οι Κυριάκος, Σιαλμάς και Στάθης.

Η ομάδα της Ηπείρου το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει οδικώς για την Δράμα και το απόγευμα σε γήπεδο της πόλης θα κάνει ένα χαλάρωμα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κηπουρός, Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Μιχαήλ, Κώτσιος, Κειτά, Τζημόπουλος, Ανδράλας, Βαγγελής, Μπουχάν, Ντε Βινσέντι, Σκούφαλης, Φουρτάδο, Τζάνης και Μπακαγιόκο.


Το επιπλέον βήμα που θα του εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο και θα τον χρίσει φαβορί και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα που ταξιδεύει στην Δράμα για την... δόξα, την οποία θα του τη χαρίσει το οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα κατακτήσει εκεί. Ακόμα και η ισοπαλία είναι αρκετή στους «κυανόλευκους» για να διατηρηθούν σε ασφαλή απόσταση από τον ΟΦΗ (αν υποτεθεί ότι οι Κρητικοί καταφέρουν τελικά να αδειοδοτηθούν έστω σε β' βαθμό) οπότε ο ΠΑΣ μπορεί να πανηγυρίσει στην Δράμα την επάνοδό του στη Σούπερ Λίγκα, ανεξάρτητα από οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα της 32ης αγωνιστικής.

Το ματς από την άποψη της μαθηματικής εξασφάλισης της ανόδου είναι σίγουρα κρίσιμο για τους Γιαννιώτες, όπως το ίδιο κρίσιμο είναι και για την Δράμα, η οποία θέλει να συμμετάσχει στα play-off ανόδου και αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσει, οπότε θα προσπαθήσει να φτάσει κι εκείνη στη νίκη για να είναι το απόλυτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Διαγόρα.
Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν αποφεύγουν τις απουσίες για το ματς, που θα είναι οι εδώ και καιρό γνωστές, των Κυριάκου και Σιαλμά που είναι τιμωρημένοι με 7 κίτρινες και του Στάθη που είναι τραυματίας. Άλλες απουσίες δεν αναμένονται, αφού η προετοιμασία κύλησε ομαλά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Θρασύβουλο, ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» θα έχει στη ξανά στη διάθεσή του τον Τάσο Πάντο, όπως και τον Αλέξη Μιχαήλ.

Πιθανή ενδεκάδα: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Σκούφαλης, Μπακαγιόκο, Τζάνης.

«Με όλο το σεβασμό προς τους επόμενους αντιπάλους, τη Δόξα Δράμας και τον Εθνικό Αστέρα, θέλουμε την Κυριακή να πιστοποιήσουμε τη συμμετοχή μας στη Super League και στη συνέχεια να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας και γι' αυτό δουλεύουμε», είπε στη media day της Πέμπτης ο Στεφάν Ντεμόλ, δίνοντας το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας. «Πρέπει να είμαστε πάνω απ' όλα ομάδα για να κατακτήσουμε τη νίκη», σχολίασε από την πλευρά του ο Χρήστος Πατσατζόγλου, του οποίου οι καλές εμφανίσεις στα δύο προηγούμενα ματς αποτελούν «διαβατήριο» για να πάρει φανέλα βασικού στην Δράμα.

Δηλώσεις όμως έκανε και ο κ. Γρηγορίου, προπονητής της Δράμας, που θυμήθηκε ότι η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει θέση στα play-off! «Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι έχουμε μπροστά μας το πιο σημαντικό παιχνίδι που είχε η Δόξα τα τελευταία 16 χρόνια! Αυτό που θα βγάλει την ομάδα οριστικά από την αφάνεια! Από την πλευρά μου θέλω να βεβαιώσω τον κόσμο της ομάδας, πως όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν την νίκη, που θα μας σφραγίσει την συμμετοχή στα πλέι οφ», είπε με στόμφο ο προπονητής της Δόξας Δράμας, μετατρέποντας σε ντέρμπι έναν αγώνα που θα είχε «φιλικό» χαρακτήρα αν οι αδειοδοτήσεις και οι πλαστές ενημερότητες δεν αλλοίωναν παντελώς την εικόνα που υπήρχε μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες για το πρωτάθλημα.
 
Ο αξιολογημένος Σπάθας στην Δράμα
Αξιολογημένοι διαιτητές ορίστηκαν στα ματς της Football League και φυσικά και στο παιχνίδι της Δόξας Δράμας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά. Βοηθοί του θα είναι οι Νικόλαος Φαντόπουλος και Ουρανία Φώσκολου από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος θα είναι ο Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς) και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου