Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Χριστοβασίλης: «Αρμόδια η ΕΠΟ»


Θέση για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τις καταγγελίες κατά Εθνικού και Ιωνικού για πλαστές ενημερότητες πήρε ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα και αντιπρόεδρος της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ξεκαθάρισε πως η ΕΠΟ έχει την ευθύνη για να λάβει αποφάσεις, κάτι που θα πρέπει να πράξει πριν τις 15 Μαΐου προκειμένου να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

«Σαν Football League μεταφέραμε θέμα στη νομική υπηρεσία. Αρμόδια για τα δελτία είναι η ΕΠΟ. Εμείς δεν λαμβάνουμε ούτε φορολογικές, ούτε ασφαλιστικές ενημερότητες. Τα δελτία των παικτών του Εθνικού και Ιωνικού έχουν ανακληθεί. Ο κ. Σαλευρής έφερε κάποια στοιχεία με τα ποία φαίνεται πως η φορολογική ενημερότητα του Ιωνικού είναι από το 2009. Εάν ισχύουν όσα είπε, υπάρχει πρόβλημα με τη βαθμολογία, αλλά και σε όλα τα επίπεδα. Για την κάθε ομάδα το θέμα της αδειοδότησης είναι διαφορετικό. Μέχρι τις 15 του μήνα θα πρέπει η ΕΠΟ να έχει γνωμοδοτήσει για να δούμε τι θα γίνει με τα πλέι οφ, που ξεκινούν στις 21 Μαΐου. Προτεραιότητα αυτήν την εβδομάδα είναι η Σούπερ Λίγκα και την επόμενη θα έρθει και η σειρά της επόμενης κατηγορίας», τόνισε ο κ. Χριστοβασίλης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ομάδα του, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Football League αλλά και τα σχέδια κατασκευής γηπέδου.

«Θέλουμε την πρώτη θέση αλλά χρειαζόμαστε ακόμη δυο-τρεις νίκες για να τα καταφέρουμε. Παράλληλα προχωρά και το θέμα της κατασκευής γηπέδου και όχι μόνο. Τα σχέδια είναι έτοιμα και χρειάζεται να βγουν οι κατάλληλες άδειες και να παραχωρηθεί η έκταση στην περιοχή Κατσικά, εκεί που εφάπτεται με την Εγνατία Οδό. Θέλουμε να κατασκευάσουμε γήπεδο προδιαγραφών UEFA, χωρητικότητας 20.000 θέσεων και ακόμη δέκα βοηθητικά, προπονητήριο, αθλητικό σχολείο και άλλα. Στόχος μας είναι να είναι έτοιμο το 2013, όταν η πόλη των Ιωαννίνων θα γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου