Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Παπαδόπουλος: "Δεν κρατάω μαγικό ραβδί"


Οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από την δουλειά, σύμφωνα με τον τεχνικό του Πιερικού, Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη όσον αφορά την αποφυγή των πλέϊ άουτ.

Μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά χτίζονται οι ομάδες και πετυχαίνουν τους στόχους τους και όχι με κάποιο "μαγικό ραβδί", σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός του Πιερικού στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, επίσης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την μέχρι τώρα απόδοσή τους, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν έχει κριθεί η μάχη για την αποφυγή των πλέϊ άουτ.

Μεταξύ άλλων ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε στην συνέντευξη Τύπου:

"Δεν κρατάω μαγικό ραβδί και οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από τη δουλειά, την οποία προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετυχαίνουμε το στόχο μας. Παίζει ρόλο και η τύχη στο ποδόσφαιρο αλλά πιο πολύ πιστεύω στη δουλειά. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να περάσω και στους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα υπάρχει θετική αύρα και "χημεία", κάτι που νομίζω πως γίνεται σε όσες ομάδες έχω δουλέψει. Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε υγιείς", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει ως τώρα, όμως ακόμη δεν πετύχανε τίποτε. Θα χρειαστούν 42 βαθμοί για να αποφύγουμε τα πλέϊ άουτ. Το όριο ίσως κατέβηκε λίγο, γύρω στους 40, αλλά χρειαζόμαστε άλλους 4-5 πόντους για να μην έχουμε καθόλου άγχος.

Τώρα ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την πολυ φορμαρισμένη Δόξα Δράμας, μετά παίζουμε εκτός έδρας με τον Εθνικό Αστέρα που κινδυνεύει, υποδεχόμαστε έπειτα τον ΟΦΗ που διεκδικεί την άνοδο και κλείνουμε τη σεζόν στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό που πέρυσι έπαιζε στη Superleague. Θα προσπαθήσουμε το Σαββάτο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Για τα προβλήματα τραυματισμών ειπε: "Με τη Δόξα θα λείπει λόγω τιμωρίας ο Κοντέων που μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλές θέσεις, επιστρέφει όμως ο Χατζής που εξέτισε την ποινή του. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα με τους Γκουγκουλιά, Πουλάκο και Πέντα, όμως νομίζω ότι θα τα ξεπεράσουν όλοι μέχρι το ματς".

Τέλος, ο Σούλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην συμπλήρωση πενήντα χρόνια ζωής του συλλόγου: "Η ιστορία του Πιερικού είναι ένδοξη και εμείς δεν πρέπει να απογοητεύσουμε τους φιλάθλους μας, γιατί η ιστορία μιας ομάδας είναι ο κόσμος. Πρέπει να τους κάνουμε να μην έχουν άγχος, να είναι υπερήφανοι, να βλέπουν τον Πιερικό και να ευχαριστιούνται θέαμα, παίρνοντας όμως και τα αποτελέσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου