Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ντεμόλ: «Νίκη για καλό Πάσχα» (+Video)


Τη σημαντικότητα της νίκης επί του Λεβαδειακού υπογράμμισε ο Στεφάν Ντεμόλ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ενώ ζήτησε νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Θρασύβουλο για να κάνουν καλό Πάσχα. Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Μετά από μια μεγάλη νίκη σε ένα μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό με τον Λεβαδειακό ήταν μια καλή εβδομάδα. Παρόλο που το κλίμα ήταν ήδη πολύ καλό, τώρα είναι ακόμα καλύτερο. Στις προηγούμενες εβδομάδες μπορούσαμε να νιώσουμε ότι υπήρχε λίγο παραπάνω πίεση και στρες, μετά όμως από τη νίκη η εμπιστοσύνη επέστρεψε. Η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζαμε τις πρώτες αγωνιστικές έχει επιστρέψει. Η νίκη επί του Λεβαδειακού θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία εάν συνδυαστεί με νίκη επί του Θρασύβουλου. Μου άρεσε που όλοι μιλάνε για την πρώτη θέση».

Για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, τόνισε: «Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με Θρασύβουλο είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μια πολύ καλή νίκη. Έχω ακούσει και έχω πληροφορηθεί για το τι συμβαίνει στην ομάδα του Θρασύβουλου. Στο μεταξύ μας παιχνίδι ο Θρασύβουλος δεν θα έχει χάσει το κίνητρο και τη διάθεσή του. Χαίρομαι που οι παίκτες μου μιλάνε για την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα, γιατί αυτό δείχνει ότι υπάρχει κίνητρο».

Όσον αφορά τους τραυματίες, υπογράμμισε: «Ο Στάθης κάνει θεραπεία στην Αθήνα στο χέρι του και προσπαθούμε να αποφύγουμε την επέμβαση. Ο Βάντερσον έκανε ένεση και δεν μπορούσε να προπονηθεί σήμερα. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι για να κάνουμε καλό Πάσχα. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες δεν θα είναι καθόλου εύκολοι».

Σε ερώτηση για το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα ορισμένων ποδοσφαιριστών, δήλωσε: «Δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται όλοι οι παίκτες στο 100%. Παρακολουθώ τις προπονήσεις και ξέρω ότι κάποιοι παίκτες δεν είναι δυνατόν να παίζουν πάντα καλά».

Σε ερώτηση σχετικά με σημερινό δημοσίευμα αθηναϊκής  εφημερίδας που αναφέρεται σε «πάγωμα» των σχέσεων με τον Σκούφαλη, ήταν σαφής: «Δεν τίθεται θέμα κακής συνεργασίας και κακής σχέσης με τον Σκούφαλη. Όλοι θέλουν να παίζουν περισσότερο».

passports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου