Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Χρηστοβασίλης: "Δεν αρκεί η άνοδος"


Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο σωστός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά ώστε να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΣ στην Superleague είναι οι στόχοι του προέδρου της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργου Χρηστοβασίλη.
Μιλώντας στον "Sentra 103,3" αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τη σεζόν αλλά και για τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Επίσης, αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα και τις ομάδες που θεωρεί ότι θα κερδίσουν την άνοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αν αποτελεί στόχο του ΠΑΣ Γιάννινα και η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League πέρα από την άνοδο: "Στόχος δεν είναι μόνο οι 4 βαθμοί για την ομάδα, ώστε να εξασφαλιστεί η άνοδος αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος κάτι που δεν έχει συμβεί στις τελευταίες έξι φορές που πήραμε την άνοδο. Από τη αρχή της χρονιάς είμαστε σε αυτή τη θέση και θα είναι κρίμα να την χάσουμε στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές".

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα την φετινή χρονιά: "Η Β' Εθνική είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κατηγορία και για να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα θα έπρεπε να έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Πάρα πολλοί παίκτες μείνανε από την προηγούμενη σεζόν, όταν είχαμε την άτυχη στιγμή να πέσουμε σε αυτή την κατηγορία,αλλά όλα πήγαν καλά και σύντομα θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στη Superleague".

Για τους στόχους της ομάδας των Ιωαννίνων στην Superleague: "Το να ανεβαίνεις και να πέφτεις κάθε χρονιά είναι πολύ δύσκολο και έχει κουράσει πάρα πολλούς. Αυτή τη φορά στόχος μας θα είναι να εδραιωθούμε στην κατηγορία γιατί αυτή η ομάδα και με τον κόσμο που έχει το αξίζει".

Για τα τελευταία γεγονότα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Όλα αυτά έχουν κουράσει τον κόσμο. Αν δεν γίνει κάποια κάθαρση και αν είναι πραγματικότητα αυτά που ακούγονται, πρέπει κάποια στιγμή κάποιες ομάδες να πληρώσουν ώστε να φέρουμε ξανά το ποδόσφαιρο εκεί που πρέπει. Διαφορετικά το να ακούγονται διάφορα, αλλά να μην γίνεται τίποτα, αυτό δεν θα αλλάξει κάτι. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, είτε από την ΕΠΟ, είτε από την πολιτεία και αν υπάρχουν κάποια στοιχεία πρέπει να βγούνε στην επιφάνεια και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι".

Για τα σχέδια της επόμενης σεζόν αναλογικά και με την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα: "Και λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και λόγω της οικονομικής κρίσης είναι δύσκολα τα πράγματα. Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Θα πρέπει όλες οι κινήσεις να είναι προσεκτικές. Είναι γενικά δύσκολα αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε και να βρούμε τους τρόπους ώστε να τα καταφέρουμε και όχι μόνο εμείς στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και όλες οι ομάδες. Αλλά αν δεν γίνει η κάθαρση δύσκολα θα καταφέρει το ποδόσφαιρο να επιστρέψει στο σημείο που ήταν πριν πολλά χρόνια".

Για τις ομάδες που πιστεύει πως, μαζί με τον ΠΑΣ, θα πάρουν την άνοδο από την Football League στην μεγάλη κατηγορία: "Ο Παναιτωλικός μαζί με εμάς είναι μια ομάδα η οποία από την αρχή του χρόνου είναι σε πορεία ανόδου και πιστεύω θα τερματίσει δεύτερη και θ' ανέβει απευθείας. Από εκεί και πέρα,στα μπαράζ αυτή τη στιγμή είναι τέσσερις ομάδες οι οποίες είναι σε πολύ καλή κατάσταση δεν μπορώ να προβλέψω.΄Αλλά ίσως ένα προβάδισμα για το τρίτο εισιτήριο να έχει ο Λεβαδειακός και ο ΟΦΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου