Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Με το ένα πόδι στην Superleague o ΠΑΣ - Νίκη-«χρυσάφι» για Πιερικό (+Video)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό και θέλει τέσσερις βαθμούς στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο του στην Superleague. Ο Πιερικός πήρε μεγάλη νίκη στην Φυλή με 2-1 επί του Θρασύβουλου στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του.
Μια ανάσα από την Superleague βρίσκεται πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Football League και πλέον χρειάζεται τέσσερις βαθμούς στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με ένα πολύ όμορφο σουτ του Σιαλμά στο 67', ενώ ο Μπακαγιόκο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87' (το κέρδισε ο ίδιος από τον Μουλόπουλο) διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα της Ηπείρου. Ο Λεβαδειακός μετά από αυτή την ήττα παρέμεινε με 52 βαθμούς στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής, ο Πιερικός πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Θρασύβουλου στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Πιερικός έφτασε στους 37 βαθμούς, ενώ ο Θρασύβουλος παρέμεινε στους 32.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 38' με κεφαλιά του Πέτρου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέντα, με τον Θρασύβουλο να ισοφαρίζει σε 1-1 με δυνατό σουτ του Φρίμπονγκ στο 64'. Το τελικό 1-2 για τον Πιερικό διαμόρφωσε στο 88' πάλι με κεφαλιά ο Πέτρου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέντα.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα:

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0

(67' Σιαλμάς, 87' πεν. Μπακαγιόκο)

Ο Λεβαδειακός ήταν άξιος της μοίρας του αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος, ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα που κέρδισε από το 72ο λεπτό όταν αποβλήθηκε ο Μιχαήλ.

Η αστοχία των Πόποβιτς, Μαχαίρα και η καθυστέρηση του Ναπολεόνι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στοίχισαν στους Βοιωτούς, οι οποίοι μέχρι εκείνο το σημείο πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις 30 λεπτά συμμετοχής του Μπακαγιόκο ήταν αρκετά για τον ΠΑΣ Γιάννινα για να δείξει ποιος ήταν το «αφεντικό» του σπουδαίου ντέρμπι με τον Λεβαδειακό. Ο Ιβοριανός δεν ξεκίνησε από την αρχή στο ματς, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα, αλλά μισή ώρα αποδείχτηκε ότι του αρκούσε για να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς μοίρασε ένα γκολ στον Σιαλμά και κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα, «κλειδώνοντας» έτσι τη νίκη του «Άγιαξ της Ηπείρου». Το τελικό 2-0 έφερε τους «κυανόλευκους» αγκαλιά με την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ούτε με «αυτοκτονία» δεν χάνονται πλέον οι δύο στόχοι, αρκεί ο «γύρος του θριάμβου», που ξεκίνησε χθες, να ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Θρασύβουλο.

Το ντέρμπι ξεκίνησε ισορροπημένα για τις δύο ομάδες που έφταναν στα αντίπαλα καρέ, παρά τις κλειστές άμυνες, αλλά δεν μπορούσαν να έχουν καλά τελειώματα φάσεων. Ο ΠΑΣ υπέπεσε σε πολλά τραγικά αμυντικά σφάλματα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, συνεχίζοντας από εκεί που είχε σταματήσει στα Τρίκαλα, αλλά ευτυχώς για τους παίκτες του Ντεμόλ οι συνέπειες δεν ήταν οι ίδιες με την προηγούμενη εβδομάδα, αφού ο Πόποβιτς δύο φορές, ο Μαχαίρας και ο Ναπολεόνι από μία, κλώτσησαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν το 0-1. Όμως και ο ΠΑΣ είχε τις καλές στιγμές του στο παιχνίδι με τον Σιαλμά να μην βρίσκει στόχο δύο φορές (1' και 44') και τον Κώτσιο άλλη μία (11'), ενώ ανεκμετάλλευτες πέρασαν και κάποιες στημένες φάσεις που προέρχονταν όλες από τον Τάσο Κυριάκο.

Στην επανάληψη η ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίστηκε, ενώ οι προπονητές φρόντισαν με τις οδηγίες τους να κλείσουν έστω και τους λιγοστούς διαδρόμους που υπήρχαν στο α' μέρος, με αποτέλεσμα το πρώτο 20λεπτο να χαρακτηρίζεται «σούπα».

Στο 65' όμως η απόφαση του Ντεμόλ να ρίξει στη «φωτιά» τον Μπακαγιόκο ανέτρεψε άρδην όλες τις ισορροπίες. Ο Ιβοριανός βρέθηκε σε «τρελά» κέφια και με την πρώτη κιόλας επαφή που είχε με την μπάλα μοίρασε την ασίστ στον Σιαλμά που πέτυχε ένα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ με διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ στο «παραθυράκι» του Κυριακίδη. Το γκολ έδωσε έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ ανάγκασε τον Παπακώστα να ρισκάρει ανεβάζοντας ψηλά όλη την ομάδα του.

Κι εκεί που φαινόταν ότι ο ΠΑΣ είχε «οχυρωθεί» καλά στα μετόπισθεν, με τον Πάντο να λειτουργεί ως ηγέτης στην άμυνα, και ότι σε μία αντεπίθεση ο ΠΑΣ θα μπορούσε να «σκοτώσει» οριστικά τον Λεβαδειακό, έγινε μία φάση στο 72' που προκάλεσε τη 2η κίτρινη στον Μιχαήλ και φυσικά την αποβολή του. Έτσι το σκηνικό μεταφέρθηκε στα τελευταία λεπτά ολοκληρωτικά στο μισό γήπεδο του ΠΑΣ, αλλά ο Λεβαδειακός δεν βρήκε τη φάση που έψαχνε για την ισοφάριση, αντιθέτως στο 87' ο Μπακαγιόκο με αλλεπάλληλες τρίπλες έστειλε «αδιάβαστους» τους αμυντικούς του Λεβαδειακού, ο Τριποτσέρης τον ανέτρεψε στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής Φωτιάδης με «βαριά καρδιά» υπέδειξε την εσχάτη των ποινών για την οποία δεν υπήρξε διαμαρτυρία από τους φιλοξενούμενους. Ο «Μπάκα» από τα 11 μέτρα δεν αστόχησε κι έστειλε τον ΠΑΣ πρόωρα στη Σούπερ Λίγκα, αφού η διαφορά των +9 από τον ΟΦΗ και +5 από τον Παναιτωλικό είναι αδύνατον να καλυφθούν.

Το φιλμ του αγώνα:

1': Σέντρα του Κυριάκου, ο Σιαλμάς παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη.
14': Σουτ του Πόποβιτς, η μπάλα περνά ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κηπουρού.
41': Μετά από αντεπίθεση του Λεβαδειακού, ο Μαχαίρας μπαίνει στην περιοχή κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
45+2': Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Πάσα του Κοτίτσα στον Ναπολεόνι που βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ αλλά καθυστερεί, με αποτέλεσμα ο Πάντος να διώξει σε κόρνερ.
67' ΓΚΟΛ! Ο Σιαλμάς με δυνατό σουτ από την αριστερή πλευρά της περιοχής, εκτελεί τον Κυριακίδη και κάνει το 1-0.
87': Ο Τριποτσέρης ανατρέπει τον Μπακαγιόκο μες στην περιοχή και ο Φωτιάδης δείχνει το σημείο του πέναλτι.
88' ΓΚΟΛ! Ο Μπακαγιόκο ευστοχεί και "κλειδώνει" τη νίκη του ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Κυριάκος (65' Μπακαγιόκο), Πατσατζόγλου, ντε Βινσέντι (89' Τζημόπουλος), Τζάνης (75' Ανδράλας), Σιαλμάς.

Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Κοτίτσας (76' Ζουρούδης), Μαχαίρας (53' Βασιλείου), Ταραλίδης (90' Μπεγκόνια), Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Πόποβιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ:Στυλιάδης (Καστοριάς), Σίπκας (Πέλλας)
Κίτρινες: 26' Πάντος, 43' Κεϊτά, 68' Σιαλμάς, 72' Μιχαήλ / 19' Μαχαίρας, 35' Ταραλίδης, 52' Μπάρκογλου, 59' Tριποτσέρης, 62' Μουλόπουλος, 68' Κοτίτσας, 90' Στρατηλάτης.
Κόκκινες: 72' Μιχαήλ.

Video με τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα


Η συνέντευξη τύπου:

Στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων Στεφάν Ντεμόλ και Γιάννης Παπακώστας συμφώνησαν ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, ενώ στο ίδιο πλαίσιο κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις των παικτών Πάρη Ανδράλα και Πέτρου Ζουρούδη.

Γιάννης Παπακώστας (προπονητής Λεβαδειακού): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, στους ανθρώπους της διοίκησης στο τεχνικό τημ και στους παίκτες που θα προσφέρουν σύντομα μια χαρά στον κόσμο με την σίγουρη άνοδο. Καλή επιτυχία στη νέα χρονιά στη σούπερ λίγκα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Δεν έγιναν πολλές φάσεις, εμείς στο α’ ημίχρονο με τις τρεις ευκαιρίες μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στο β’ ημίχρονο δεν απειλήσαμε, έγινε ένα κλειστό παιχνίδι και όποιος έβαζε γκολ θα κέρδιζε, κάτι που έκανε ο ΠΑΣ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήταν στο πνεύμα του παιχνιδιού, μας έλειψε μόνο η αποτελεσματικότητα. Θα πάμε με αξιώσεις στα πλέι οφ».

Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): «Θεωρώ ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σε επίπεδο Β’ Εθνικής. Στο σημερινό παιχνίδι είδαμε ποιότητα και από τις δύο ομάδες και πολλές φυσικές δυνάμεις με πολύ καλό ρυθμό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων που παρουσίασαν ένα καλό θέαμα στους θεατές. Είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι και θυμόμαστε πως χάσαμε στον α’ γύρο. Προερχόμασταν από μια ήττα, κάνοντας προσπάθεια να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους. Οι παίκτες ήταν έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι, όχι όμως όλοι. Όποιος παίκτης χρησιμοποιήθηκε ήταν για τον αντίστοιχο χρόνο που αγωνίσθηκε καλός για την ομάδα. Να σεβαστούμε τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Θρασύβουλος. Θέλω να πω στο συνάδελφό μου αν η ομάδα του δείξει την ίδια ποιότητα θα είναι σε καλή θέση στα πλέι όφ».
Για τη χρησιμοποίηση του Μπακαγιόκο ανέφερε: «Αν ήταν έτοιμος θα είχε χρησιμοποιηθεί από τη ν αρχή του παιχνιδιού. Αλλά για τα 30 λεπτά που έπαιξε ήταν πολύ καλός»


Πέτρος Ζουρούδης (ποδοσφαιριστής Λεβαδειακού): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ που δίκαια πετυχαίνει την άνοδο, για τον κόσμο, τη διοίκηση. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι παίζαμε στην έδρα του πρωτοπόρου με ότι αυτό συνεπάγεται. Το μυαλό μας είναι στα πλέι οφ και σε τέτοια παιχνίδια προετοιμαζόμαστε καλύτερα. Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι και όποιος πετύχαινε το γκολ θα κέρδιζε».

Πάρης Ανδράλας (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ): «Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο και πετύχαμε την πιο σημαντική νίκη. Ο Λεβαδρειακός είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Στόχος μας είναι να βγούμε πρωταθλητές. Καλή συνέχεια στο Λεβαδειακό και καλή επιτυχία στα πλέι οφ».


Αγγελής: Ευχαριστώ τον Γιώργο Σαϊτιώτη: Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου έκανε και μια δήλωση ο σύμβουλος ποδοσφαιρικών «Τη νίκη αφιερώνουμε στον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη. Ήταν σημαντική και δύσκολη νίκη. Ήμασταν όλη την εβδομάδα στην τσίτα. Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο μου τον Γιώργο Σαϊτιώτη για το γκολ που έβαλε χθες (έδωσε τη νίκη στην Βέροια επί των Τρικάλων). Εγώ δεν ξεχνάω τον ουρακοτάγκο, θα τα πούμε μαζί λίαν συντόμως». Αναφορικά με το φιλικό με τον Άρη, δεν έχει κλειστεί ακόμα όπως είπε ο κ. Αγγελής, αφού στον Άρη επικρατεί συναγερμός ενόψει Ξάνθης και πιθανής συμμετοχής στα play-off. Για τη συνεργασία με την ομάδα Σκεντέρμπεη της Κορυτσάς, όπου υπήρξε και επίσκεψη Χριστοβασίλη και Αγγελή στη γειτονική χώρα το Σάββατο, ο κ. Αγγελής είπε ότι κλείστηκαν 2 φιλικά για το καλοκαίρι, ένα στα Γιάννενα κι ένα στην Κορυτσά, ευχαρίστησε για την άψογη φιλοξενία και επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον μία μεταγραφή θα είναι από την Αλβανία.   


Θρασύβουλος-Πιερικός 1-2

(64' Φρίμπονγκ-38', 88' Πέτρου)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άκη Πέτρου που σημείωσε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, ο Πιερικός επικράτησε 2-1 του Θρασύβουλου στη φυλή και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα πλεϊ ουτ.

Οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων προήλθαν από τα πόδια του Πέντα, ο οποίος ήταν και ο δημιουργός των δύο τερμάτων τους.
Σε μία από τις φαρμακερές σέντρες του Αργεντινού, ο προωθημένος Πέτρου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Η ισοφάριση του Φρίμπονγκ στο 64ο λεπτό έβαλε φωτιά στο ματς και οι τεχνικοί των δύο ομάδων προσπάθησαν με τις αλλαγές τους να πάρουν το απόλυτο των βαθμών.

Τελικά, αυτός που το κατάφερε ήταν ο Πιερικός και μάλιστα σκοράροντας με πανομοιότυπο τρόπο. Εκτελεστής ο Πέντα και σκόρερ ο κεντρικός αμυντικός Πέτρου για δεύτερη φορά.

Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη, ο Θρασύβουλος παρέμεινε στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή, μέσω των πλεϊ ουτ.

Το φιλμ του αγώνα:

11': Μετά από σέντρα του Πέντα, ο Γκουγκουλιάς πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα άουτ.
18': Σέντρα-σουτ του Κατσίκη, μπλοκάρει ο Γουμάγιας.
23': Εκτέλεση φάουλ του Πέντα, η μπάλα άουτ.
37' ΓΚΟΛ! Σέντρα του Πέντα, ο αφύλακτος Πέτρου με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τον Πιερικό.
45+2': Σουτ του Πέντα, η μπάλα άουτ.
64' ΓΚΟΛ! Ο Φρίμπονγκ ισοφαρίζει με δυνατό σουτ.
71': Ο Πουλάκος από κοντά αδυνατεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη.
88' ΓΚΟΛ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέντα, ο Πέτρου με προβολή δίνει εκ νέου το προβάδισμα στον Πιερικό.

Θρασύβουλος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Παπαθανασίου, Ζώνας, Λανγκλέ, Παπαζούδης, Κατσίκης, Βασιλείου, Σκούρτης, Ζαχαρόπουλος (47' Μουστόγιαννης), Τσιμικλής (72' Μπακασέτας), Φρίμπονγκ.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντέων, Πουρτουλίδης (71' Λόπες), Πέντα, Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιάς (91' Κωνσταντινίδης), Πουλάκος (74' Καλαγκάνης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανιάτης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Σερεμέτης (Μεσσηνίας)
Kίτρινες: 46' Ζαχαρόπουλος, 78' Μουστόγιαννης / 19' Μιλόσκοβιτς, 92' Κωνσταντινίδης
Kόκκινες: 

Video με τα γκολ του αγώνα 


Η συνέντευξη τύπου:

Άκης Μάντζιος (προπονητής Θρασύβουλου): «Το παιχνίδι το χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν και όλοι ξέραμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, δεν μπήκαμε καθόλου στον αγώνα και δίκαια προηγήθηκε ο Πιερικός. Στο δεύτερο πιέσαμε, ισοφαρίσαμε, ρισκάραμε για τη νίκη, αλλά στο τέλος δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση. Μετά από ένα μήνα που προσπαθήσαμε να μαζέψουμε την ομάδα για να ανέβουμε βαθμολογικά, το σημερινό αποτέλεσμα είναι πισωγύρισμα, όμως η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από την αποχή και την παραίτηση του προέδρου και δεν ήταν έτοιμη για το παιχνίδι. Θέλω να κάνω έκκληση να μην αφήσουν τον πρόεδρο να φύγει, θα είναι μεγάλο λάθος. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και μπορώ να πω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ήθος. Δύσκολα θα αποφύγουμε τα play out, αλλά θα κάνουμε προσπάθεια να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο να δούμε τι θα γίνει».

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς θέλαμε τη νίκη ή τουλάχιστον να μη χάσουμε, για να κρατήσουμε τη μεταξύ μας απόσταση και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη μετά από καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, αλλά ακόμα θέλουμε ακόμη τέσσερις βαθμούς για να πούμε ότι αποφύγαμε τον υποβιβασμό. Είμαι μόλις 20 ημέρες στην ομάδα, άλλα προσπαθούμε πολύ και πιστεύω ότι θα αποφύγουμε τα play out.
Έγινε ένα καλό ματς αν και είχε πολύ αέρα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δίκαια προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα δεχτούμε πίεση και τελικά ισοφαριστήκαμε και φοβήθηκα λίγο για το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτό βρήκαμε τους χώρους και ενώ φαινόταν ότι δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, στην επόμενη φάση βάλαμε το γκολ από κόρνερ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, το Σάββατο έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.
Θα γυρίσουμε στην Κατερίνη να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το ματς. Καλή συνέχεια στον Θρασύβουλο».


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

Καλλιθέα-Ιωνικός 2-2
ΟΦΗ- Εθνικός 1-0
Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας 2-1
Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 1-2
Βέροια-Τρίκαλα 2-1
Δόξα Δράμας-Αγροτικός Αστέρας 4-0
Πανθρακικός-Παναιτωλικός 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0
Θρασύβουλος-Πιερικός 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 30 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    68
2. Παναιτωλικός    63
__________________________
3. ΟΦΗ    59
4. Λεβαδειακός    52
5. Τρίκαλα    50
6. Διαγόρας    49
__________________________
7. Δόξα Δράμας    47
8. Βέροια    40
9. Πανθρακικός    38
10. Πιερικός    37
11. Ηλιούπολη    35
12. Ιωνικός    34
__________________________
13. Εθνικός Αστέρας    33
14. Θρασύβουλος    32
15. Εθνικός    31
16. Αγροτικός Αστέρας    31
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    27
18. Καλλιθέα    19

Επόμενη αγωνιστική (31η)

Σάββατο (16/4)

Πιερικός-Δόξα Δράμας

Κυριακή (17/4)

Διαγόρας-Καλλιθέα
Ηλιούπολη-ΟΦΗ
Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας
Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός Αστέρας
Λεβαδειακός-Βέροια
ΠΑΣ Γιάννινα-Θρασύβουλος

Δευτέρα (18/4)

Παναιτωλικός-Ιωνικός
Εθνικός-Πανθρακικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου