Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τρίτη των εξελίξεων στον ΟΦΗ


Κόκκινο χτυπάει η αγωνία στον ΟΦΗ για το τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα της χρηματοδότησης από τον επιχειρηματία Θ. Φαγαδάκη. Καθοριστική ημέρα για τις όποιες εξελίξεις αναμένεται να είναι η Τρίτη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί συνάντησή του με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας.

Μετά τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα με τη δημοσιοποίηση των επιστολών Φαγαδάκη-Μαχλά, όλοι περιμένουν να δουν αν και πώς θα ολοκληρωθεί. Μολονότι οι προσπάθειες που έχουν κάνει οι άνθρωποι της ΠΑΕ για να εξασφαλισθούν τα αποδεικτικά της ρύθμισης των οφειλών και κατ' επέκταση η άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, έχουν φέρει αποτέλεσμα, η ανάμειξη του εν λόγω επιχειρηματία με τον ΟΦΗ, είναι ακόμα στον αέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο κ. Φαγαδάκης θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Τρίτη για να συναντηθεί με τον Νίκο Μαχλά, τους παράγοντες του ΟΦΗ και πιθανόν τον δήμαρχο Γιάννη Κουράκη μετά από σχετικό αίτημα του ιδίου, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι αποτελέσματα θα φέρει αυτό το ραντεβού.

Στην επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο Θεόφιλος Φαγαδάκης τονίζει ότι οι όποιες δεσμεύσεις του θα τηρηθούν, όμως το ίδιο είχε τονίσει και στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα. Η μη επίτευξη επαφής με τους πολιτικούς-θεσμικούς παράγοντες της πόλης τότε φέρεται ότι είναι ο λόγος της κωλυσιεργίας. Αυτό που περιμένουν όλοι τώρα είναι αν θα γίνει αυτή η συνάντηση και κυρίως αν θα υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα με την χρηματοδότηση του ΟΦΗ από τον κ. Φαγαδάκη με οποιονδήποτε τρόπο (δάνειο, χορηγία, δωρεά).

Αν όλα πάνε καλά και η ομάδα πάρει το ποσό του ενός εκατομμυρίου που έχει δεσμευτεί ότι θα δώσει η πλευρά του επιχειρηματία, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για περαιτέρω συνεργασία που ενδέχεται να φτάσει μέχρι την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει αν οι όποιες επαφές με τον επιχειρηματία οδηγηθούν σε ναυάγιο. Πληροφορίες θέλουν παράγοντες του ΟΦΗ, τόσο του παρόντος διοικητικού σχήματος όσο και παρελθόντων να μελετούν εναλλακτικό σχέδιο για τη βιωσιμότητα της ομάδας, κάτι που παρουσιάζει πάντως μεγάλες δυσκολίες, κυρίως λόγω της έλλειψης χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου