Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ρουτζιέρης: "Πάμε να το ευχαριστηθούμε"


Ο Διαγόρας θα μεταβεί στο Αγρίνιο με όσους παίκτες του έχουν απομείνει για να ευχαριστηθεί το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Πέτρο Ρουτζιέρη.

Με στόχο να ευχαριστηθούν οι παίκτες το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς τα προβλήματα είναι πολλά θα μεταβεί ο Διαγόρας στο Αγρίνιο.

Αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού, Πέτρος Ρουτζιέρης, ο οποίος επανέλαβε πως ο Διαγόρας μένει εκτός πλέϊ οφ, λόγω του φακέλου αδειοδότησης που δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

"Φυσικά και δεν τονώνει καμιά ψυχολογία και κανένα ηθικό το γεγονός πώς ο Διαγόρας είναι εκτός πλέϊ οφ, όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά επειδή ο φάκελος μας, δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Υπάρχει όμως ένα παιχνίδι, που η σημασία του αποτελεί κίνητρο, για όσους κληθούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις δυσκολίες. Αντιμετωπίζουμε την μια από τις ομάδες που ανεβαίνουν στην Superleague. Στην Ρόδο την έχουμε κερδίσει.

Στο Αγρίνιο όμως δεν πάμε όπως θέλουμε και με την καλύτερη δυνατή αποστολή. Πάμε, όσοι έχουμε μείνει να το ευχαριστηθούμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο που θα είναι έτοιμο να πανηγυρίσει. Δυστυχώς για μας, έχουμε πολλές ελλείψεις αλλά επαναλαμβάνω πώς, όσοι μείναμε πάμε στο Αγρίνιο να το ευχαριστηθούμε. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δείξουμε πώς στο μέλλον θα γιορτάσουμε και εμείς κάτι τέτοιο", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Διαγόρα.

Στα αγωνιστικά, ο Ρουτζιέρης, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς στην διάθεσή του θα έχει μόλις 13 παίκτες. Εκτός ομάδας είναι οι Ζλάτκοβιτς και Ρέγιες που κατέθεσαν προσφυγή, αλλά και οι τραυματίες Ταμπάσης, Πλάτανος. Αντίθετα επανέρχονται οι Πεταυράκης, Πουλόπουλος και Καρπαθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου