Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Σε ΕΠΟ και UEFA κατά της αδειοδότησης των Τρικάλων


Στην UEFA δηλώνουν, δια του νομικού τους εκπροσώπου, αποφασισμένοι να προσφύγουν για τη δικαίωσή τους οι πρώην ποδοσφαιριστές των Τρικάλων στους οποίους οφείλει η θεσσαλική ΠΑΕ, γεγονός που φαίνεται να θέτει υπό αμφισβήτηση τον -πρωτοδίκως αποδεκτό- φάκελο αδειοδότησης της ομάδας.

Ο δικηγόρος των ποδοσφαιριστών και πρώην αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠ Λάκης Σημαιοφορίδης (φωτό) δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα sportrikala:

"Απ' ό,τι με πληροφόρησαν, υπάρχει μία έφεση από την ΕΠΟ, όσον αφορά την αδειοδότηση της ΠΑΕ Τρίκαλα, που θα κριθεί πλέον στη δευτεροβάθμια επιτροπή. Για να συμβεί αυτό, είναι προφανές ότι κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει και δεν έγινε τυχαία. Δεν ξέρει ο μεγαλομέτοχος ότι υπάρχει έγγραφο των ποδοσφαιριστών, το οποίο, αν δεν ληφθεί υπόψιν, οι παίκτες μου θα πάνε στην ΕΠΟ και την UEFA; Με το έγγραφο που τους έστειλα συντάσσεται και η αρμόδια επιτροπή, οπότε, αν δεν δείξει μεταμέλεια, θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Το επόμενο βήμα μας θα είναι, μέσω ΠΣΑΠ, να προσφύγουμε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαιριστών και την UEFA. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το πάμε το θέμα μέχρι τέλους".

Ο κ. Σημαιοφορίδης σχολίασε και τις πληροφορίες περί απειλών προς τους πελάτες του: "Πληροφορήθηκα ότι κάποιοι εκτοξεύουν απειλές κατά των πελατών μου. Προφανώς αρχίζουν να ξεφεύγουν και, αν πάμε σε κανέναν εισαγγελέα να τους καταγγείλουμε, τότε θα είναι εκείνοι οι ηθικοί αυτουργοί".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου