Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Καλλιθέα: "κατέθεσε αίτηση επιβολής κυρώσεων"


Η ΠΑΕ Καλλιθέα, μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κατέθεσε αίτηση επιβολής κυρώσεων και ζήτησε άμεσα να ορισθεί δικάσιμος, καθώς πλησιάζει η λήξη του πρωταθλήματος.

Αίτηση επιβολής κυρώσεων ζητώντας άμεσα να ορισθεί δικάσιμος, καθώς πλησιάζει η λήξη του πρωταθλήματος, κατέθεσε η ΠΑΕ Καλλιθέα, μετά την απόφαση της Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας δήλωσε αναρμόδια για να ασχοληθεί με τις υποθέσεις του Ιωνικού και του Εθνικού, που είχε καταγγείλει η ΠΑΕ Καλλιθέα και πέταξε το "μπαλάκι" στην αντίστοιχη Επιτροπή της Football League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Σήμερα το πρωί μας κοινοποιήθηκε η 206 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με την οποία αποφασίστηκε ότι η πιο πάνω επιτροπή είναι αναρμόδια για την έκδοση απόφασης στην αίτηση επιβολής κυρώσεων που καταθέσαμε κατά της ΠΑΕ Ιωνικός και της ΠΑΕ Εθνικός.

Επιπρόσθετα με την απόφασή της μας παρέπεμψε στην αρμόδια επιτροπή, η οποία είναι η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League. Η ομάδα μας ήδη σήμερα το μεσημέρι κατέθεσε την αίτηση επιβολής κυρώσεων στην πιο πάνω αρμόδια επιτροπή και ζήτησε άμεσα να ορισθεί δικάσιμος, καθώς πλησιάζει η λήξη του πρωταθλήματος".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ζουμπουλάκη, Κισκαμπάνη και Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου