Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Συνεδριάζει σήμερα το βράδυ το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ή τουλάχιστον τα μέλη που έχουν απομείνει σε αυτό μετά τις παραιτήσεις Καχριμάνη, Χήτου και Κολόκα και αντικείμενο της συζήτησης θα είναι τα οργανωτικά θέματα της ομάδας και παράλληλα αναμένεται να εκφράσει και επισήμως την άποψή του ο κ. Χριστοβασίλης, όπως και τα υπόλοιπα μέλη, για το αν αποδέχονται τις παραιτήσεις που έγιναν.
Αν γίνουν αποδεκτές αυτομάτως στο συμβούλιο αναμένεται να «πέσουν» στο τραπέζι ορισμένες προτάσεις για ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην παρούσα στιγμή, όπου η ομάδα χρειάζεται να βγει ενωμένη και ενισχυμένη.

Οι Χριστοβασίλης και Αγγελής, που φθάνουν σήμερα στην πόλη, ουσιαστικά μεταφέρουν και το «στρατηγείο» της ομάδας εδώ και αναμένεται μέσα στο τριήμερο να παρθούν αποφάσεις που αφορούν το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και τη στελέχωση του τεχνικού τημ. Ενδεχομένως αυτές τις μέρες να ετοιμαστούν για υπογραφές τα συμβόλαια Κηπουρού και Κυριάκου και να λήξουν θετικά ή αρνητικά και οι υπόλοιπες εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με Μπουχάν και Σκούφαλη. Μπακαγιόκο και Σιαλμάς δεν αναμένεται να απαντήσουν τώρα, αλλά στην καλύτερη περίπτωση την άλλη εβδομάδα.

Παράλληλα στον ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουν χωρίς χρονικό ορίζοντα την απάντηση του Ταμπάση και ίσως καταθέσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο την επίσημη πρόταση στον Φώτη Γεωργίου. Αμφότεροι έκαναν πολύ καλή χρονιά στον Διαγόρα και άρεσαν και στον Ντεμόλ.

Για το τεχνικό τημ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γιάννης Χριστόπουλος απάντησε θετικά στους Χριστοβασίλη και Αγγελή κι έτσι θα βρίσκεται στο πλευρό του Ντεμόλ τη νέα σεζόν ως βοηθός του. Ο κ. Χριστόπουλος βρέθηκε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού κι εκεί ουσιαστικά επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι απάντησε θετικά στον ΠΑΣ. Το υπόλοιπο τημ θα γνωστοποιηθεί από την ΠΑΕ προς το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Αναφορικά με το τμήμα marketing και το γραφείο τύπου, άπαντες συνεχίζουν στις θέσεις τους, αφού δεν υπήρξε καμία κίνηση όλο αυτό το διάστημα από την ΠΑΕ που να «προδίδει» ότι πρόκειται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Όσον αφορά τα ταξίδια στο εξωτερικό που θα έκαναν οι Ντεμόλ και Αγγελής, ο πρώτος ανέβαλε το ταξίδι στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League και ίσως αυτό να σχετίζεται με μεταγραφή που προσπαθεί να κλείσει ο ίδιος στο Βέλγιο!

Ο δεύτερος ακόμα δεν έχει «φιξάρει» το ταξίδι στην Αργεντινή και ίσως το κάνει αν τελικά προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους Καστελιόνε και Ντομίνγκεζ της All Boys, που φέρονται ως οι λατινοαμερικάνικοι στόχοι των «κυανόλευκων». 

Super-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου