Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αγώνες χωρίς ποδοσφαιριστές!


Τα Play off και τα Play out καθυστερούν και άλλο μετά την ένσταση που κατέθεσε ο Ιωνικός και τις ανοιχτές υποθέσεις που δεν έχουν κλείσει. Αν αργήσουν και άλλο οι αποφάσεις οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν χωρίς ποδοσφαιριστές!

Τα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου φέτος δεν έχουν προηγούμενο, αφού έχουμε αποφάσεις επί των αποφάσεων, ομάδες που καταθέτουν ενστάσεις, προέδρους που δεν είναι σίγουροι για τους φακέλους τους, πλαστές ενημερότητες, και άλλα τραγελαφικά.

Το πιο αστείο από όλα όμως αναμένεται να συμβεί σε περίπτωση που οι αποφάσεις για τις ομάδας της Football League αργήσουν και άλλο, με αποτέλεσμα να μην κατοχυρωθεί η βαθμολογία έγκαιρα.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί πολύ απλά τα μπαράζ για άνοδο και υποβιβασμό αναμένεται να ξεκινήσουν στις 5 ή 8 Ιουνίου. Σε περίπτωση αναβολής θα μετατεθούν 3-4 ημέρες αργότερα (μπορεί και περισσότερο). "Ε και"; Θα πείτε.

Μπορούν να γίνουν όμως αγώνες χωρίς ποδοσφαιριστές; Οι περισσότεροι παίκτες που παίζουν στις ομάδες έχουν μονοετή συμβόλαια, τα οποία τελειώνουν στις 30 Ιουνίου! Οπότε αν καθυστερήσει και άλλο η διαδικασία θα φτάσουμε στο σημείο να έχουμε ομάδες και όχι παίκτες.

Welcome to Football League λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου