Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Απέτρεψε τη δολοφονία του Κούγια!


Αποκάλυψη σοκ από το "βαθύ λαρύγγι" της παράγκας Νο2. Διαβάστε τι είπαν Πατέρας, Αδαμίδης, Πατέρας, Τραυλός, Σπανός στη "Δίκη".

Σε συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη το βράδυ της Δευτέρας άγνωστος στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη", τον οποίο ο Κυριάκος Θωμαϊδης τον παρουσίασε ως το "βαθύ λαρύγγι" της πολύκροτης υπόθεσης της παράγκας Νο2.

Σύμφωνα με όσα είπε «είχε σχεδιαστεί εγκληµατικό χτύπηµα εις βάρος του Aλέξη Kούγια, το οποίο κατάφερα και απέτρεψα. Oχι τα πέντε σκαµπίλια στα πόδια, αλλά κάτι πιο σοβαρό», υπονοώντας ότι κάποιοι ήθελαν νεκρό τον γνωστό ποινικολόγο.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Νικόλας Πατέρας ο οποίος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την έρευνα της UEFA για τα στημένα, ενώ παράλληλα στήριξε τον Βαγγέλη Μαρινάκη δηλώνοντας ότι ούτε αυτός  έχει καμία σχέση με όσα γίνονται.

Αναφορά έγινε και για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-0 κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του Στάυρου Αδαμίδη μέσω δήλωσης του.

Επίθεση Τραυλού σε Κούγια

Τηλεφωνικά μίλησε και ο μάνατζερ Αγγελος Τραυλός ο οποίος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια ότι τον εκβιάζει. "Δεν έχω καμία σχέση μαζί του", τόνισε, ενώ στη συνέχεια τον κατηγόρησε για "σύναψη διπλών συµβολαίων µε τους ποδοσφαιριστές της οµάδας του".

Τέλος τα γκολ που έδειξε η εκπομπή από το Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1 και η αναφορά στα λάθη του Ποτουρίδη, έφεραν την αντίδραση του προέδρου των Πειστεριωτών, Γιώργου Σπανού, που τόνισε:

«Eίναι πολύ άδικο να στιγµατίζεται ένα παιδί 20 ετών. Tο ισχυρό κίνητρο σ' αυτό το µατς το είχε η οµάδα µου. Eίναι µέλος των εθνικών οµάδων ο Ποτουρίδης και είναι ντροπή να αφήνονται σκιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου