Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Έξι ελεύθεροι και τρεις στην φυλακή


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση αφέθηκαν έξι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των στημένων, ενώ οι Βασίλης Καρακούλιας, Γιώργος Τσακογιάννης και Αχιλλέας Μπέος κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Δείτε όλο το ιστορικό της ημέρας, τις ειδήσεις, τις δηλώσεις και όλο το παρασκήνιο.

Οι ανακρίσεις συνεχίζονται για το μεγάλο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου σχετικά με τα στημένα παιχνίδια και τα παράνομα στοιχήματα.

Μέχρι στιγμής, ο ανακριτής αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση, τέσσερις από τους κατηγορούμενους.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στους Νίκο Παντέλη, Δημήτρη Ζαβαντία, Ανδρέα Δημόπουλο, Αθανάσιο Ντότση, Νίκο Ζαμάνη και Σταύρο Ψωμιάδη. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Ανδρέας Δημόπουλος: Ελεύθερος. Εγγύηση 15.000 ευρώ. Απαγορεύεται η έξοδος από την χώρα. Δύο φορές τον μήνα πρέπει να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα.

Νίκος Παντέλης: Ελεύθερος. Εγγύηση 15.000 ευρώ. Απαγορεύεται η έξοδος από την χώρα. Μια φορά τον μήνα πρέπει να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα.

Δημήτρης Ζαβαντίας: Ελεύθερος. Εγγύηση 200.000 ευρώ. Απαγορεύεται η έξοδος από την χώρα. Μια φορά τον μήνα πρέπει να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα.

Αθανάσιος Ντότσης: Ελεύθερος. Εγγύηση 200.000 ευρώ. Απαγορεύεται η έξοδος από την χώρα. Μια φορά τον μήνα πρέπει να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα.

Νίκος Ζαμάνης: Ελεύθερης. Εγγύηση 50.000 ευρώ. Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα. Μια φορά το μήνα πρέπει να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα.

Έτσι λοιπόν, μο Βασίλης Καρακούλιας θα μείνει στην φυλακή, καθώς κρίθηκε από τον ανακριτή προφυλακιστέος. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Τσακογιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπέος είχε ζητήσει να απολογηθεί στις 21:00 γιατί περιμένει τον δικηγόρο του από την Κρήτη. Παρόλα αυτά λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό ότι ο παράγοντας του Βόλου, προφυλακίστηκε.

Την Τρίτη (28/06) θα μεταφερθούν στις φυλακές Ναυπλίου, Τρικάλων και Γρεβενών οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης και Βασίλης Καρακούλιας αντίστοιχα.
  
Ελεύθερος ο Σταύρος Ψωμιάδης!

Ο Σταύρος Ψωμιάδης μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με εγγύηση συνολικού ύψους 800.000 ευρώ και δέσμευση της περιουσίας του για τον γιο του Μάκη Ψωμιάδη.

Οι δέκα κατηγορούμενοι για τα στημένα παιχνίδια έφτασαν στην Ευελπίδων στις 07.30 αν και όπως είχε διαρρεύσει αρχικά οι έντεκα άνδρες θα πήγαιναν στις 8:30. Τελικά όμως αποφασίστηκε να πάνε μια ώρα νωρίτερα, έτσι ώστε να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Γαλλικά από τον Αχιλλέα Μπέο στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου