Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Βήτας: «Έχουν ασκηθεί διώξεις και εκεί που δεν έπρεπε»

Την άποψή του ότι ένα μέρος των διώξεων που έχουν ασκηθεί θα αποσυρθούν εξέφρασε ο Γιώργος Βήτας, μέσω της Sportday.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στο πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο εμφανίζει τον Γιώργο Χρηστοβασίλη (φώτο) ως ένα από τα δέκα φυσικά πρόσωπα των οποίων οι λογαριασμοί παρουσιάζουν σημαντικές κινήσεις, παρά το γεγονός ότι όλα δικαιολογούνται βάση της φορολογικής του δήλωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ.Βήτας που δημοσιεύεται σήμερα:

«Το πόρισμα αποδεικνύει ότι έχουν ασκηθεί διώξεις και εκεί που δεν έπρεπε. Φαίνεται το πόρισμα του ΣΔΟΕ να αναφέρει ότι δέκα άτομα διακινούν μεγάλα ποσά και είναι υπό διερεύνηση, αν δικαιολογούνται στη φορολογική τους δήλωση. Αν βγει λοιπόν αύριο το πόρισμα και πει ότι δικαιολογούνται από τη φορολογική δήλωση, πώς θα αποζημιωθούν όσοι έχουν διαπομπευθεί σε όλο το πανελλήνιο ως μέλη κυκλώματος; Όσο για τους φιλάθλους, θα ήταν εξαιρετικά εύκολο με ένα απλό τηλέφωνο να διαπιστωθεί ότι η κατάθεση χρημάτων από τους συνδέσμους φιλάθλων γίνεται μόνο διότι αυτοί πωλούν εισιτήρια διαρκείας, βοηθώντας την ΠΑΕ».

Ο νομικός της ΠΑΕ αναμένεται σήμερα να πάρει στα χέρια του τη δικογραφία προκειμένου να δει πώς θα κινηθεί από εδώ και στο εξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου