Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Στις 7 στην πύλη 7 ο Γκουντγιόνσεν!


Από νωρίς χθες το πρωί, όταν ανακοινώθηκε η επίτευξη προφορικής συμφωνίας και κυρίως το απόγευμα, όταν ανακοινώθηκε η μεγάλη μεταγραφή, υπήρξε αναταραχή στις παραλίες και στα «κιτρινόμαυρα» στέκια.

Σαν το ξεραμένο από τον καύσωνα χώμα που περιμένει να ρουφήξει στάλες δροσιάς. Ετσι αντιμετωπίζεται η απόκτηση του Εϊντουρ Γκουντγιόνσεν από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Επειτα από χρόνια, οι φίλοι της ΑΕΚ ετοιμάζουν... εκδρομές για το αεροδρόμιο, προκειμένου να υποδεχτούν έναν σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οπως φαίνεται, όταν στις 7 ο Γκουντγιόνσεν θα πατήσει για πρώτη φορά Ελλάδα, τα τείχη θα πέσουν για την υποδοχή του από τον «κιτρινόμαυρο» κόσμο.

Η αναστάτωση των Ενωσιτών δείχνει φυσιολογική. Σε μια δύσκολη περίοδο για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, βλέπουν έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή να προβάρει τα κιτρινόμαυρα και να αλλάζει το στάτους της ομάδας.

Γιατί με έναν παίκτη επιπέδου Γκουντγιόνσεν, η ΑΕΚ δικαιούται να ονειρεύεται και να ελπίζει. Τέτοιοι παίκτες κάνουν τη διαφορά και αλλάζουν τα δεδομένα. Και τους αξίζει φυσικά μεγάλη υποδοχή. Οι οπαδοί της Ένωσης λοιπόν, αφού... ανακουφίστηκαν όταν έμαθαν πως τα ταξί άδειασαν τους δρόμους, ετοιμάζονται για το «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Ισλανδός επιθετικός αναμένεται να «προσγειωθεί» στις 7 το απόγευμα (ταξιδεύει από Ρέκιαβικ μέσω Παρισίου) και θα βγει από την πύλη 7 και τον χώρο των εμπορευμάτων, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις. Πάντως, ο Γκουντγιόνσεν μάλλον δεν θα κάνει δηλώσεις.

Άλλωστε, για αύριο προγραμματίζεται η επίσημη παρουσίασή του, αφού βεβαίως πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το «κιτρινόμαυρο» συμβόλαιό του.

«Ανυπομονώ...»

Οι Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδης έδωσαν μία μεγάλη μάχη, αλλά βγήκαν νικητές. Καίτοι το κινητό του Ισλανδού δεν σταμάτησε να χτυπά από συνεχείς κλήσεις του τεχνικού της Γουέστ Χαμ, Σαμ Αλαρντάις.

Γι' αυτό και όταν ο Γκουντγιόνσεν ζήτησε διήμερη προθεσμία για να μεταβεί στην πατρίδα του και να ενημερώσει την οικογένειά του, οι «κιτρινόμαυροι» παράγοντες αποφάσισαν αμέσως να τον ακολουθήσουν.

Στο προχθεσινό δείπνο όλα τελείωσαν μέσα σε 20 λεπτά. Η συμφωνία ήταν πλήρης και επισφραγίστηκε από τηλεφώνημα του Αδαμίδη προς τον Γκουντγιόνσεν: «Σε καλωσορίζω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Σύντομα θα διαπιστώσεις πως έκανες σωστή επιλογή. Είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και μοναδικό κόσμο» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου