Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Το πιο unfair πέναλτι της ιστορίας! (Video)


Δεν ξανάγινε, ούτε θα ξανασυμβεί: στο Αραβικά Εμιράτα-Λίβανος το τελευταίο γκολ σημειώθηκε με πέναλτι, με τον σκόρερ να πηγαίνει στη μπάλα με... όπισθεν και να κάνει πλασέ με τακουνάκι. Δείτε το!

H φιλική αναμέτρηση Ηνωμένα Αραβικα Εμιράτα-Λίβανος έληξε με το εντυπωσιακό 6-2 για τους γηπεδούχους, όμως η είδηση σε αυτό το ματς δεν εμπεριέχεται στο τελικό αποτέλεσμα αλλά στον τρόπο επίτευξης του τελευταίου τέρματος.

Ο λόγος για τη φάση του 78ου λεπτού, με τα Αραβικά Εμιράτα να κερδίζουν πέναλτι και τον Αγουάνα Ντιάμπ να αναλαμβάνει την εκτέλεση.

Μέχρι εδώ όλα καλά καμωμένα, όμως κάπου στην πορεία το πράγμα "ξέφυγε" από τον έλεγχο, με τον παίκτη να παίρνει φόρα και πηγαίνοντας προς την άσπρη βούλα να γυρίζει το σώμα του 180 μοίρες...

Ακολούθως, σε μία από τις πιο περίεργες και συνάμα αντισυναδελφικές ενέργειες στην ιστορία του ποδοσφαίρου χτύπησε τη μπάλα με ανάποδο τακουνάκι, θέλοντας να χριστεί σκόρερ με έναν πρωτόφαντο τρόπο.

Το "κερασάκι στην τούρτα" ήταν τα μηδενικά αντανακλασικά του γκολκίπερ της Λιβύης, ο οποίος παρά την όχι και τόσο καλή εκτέλεση παρακολούθησε μαρμαρωμένος τη μπάλα να καταλήγει στην εστία του, για το τελικό 6-2.

Να σημειωθεί ότι το γκολ αυτό δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες της Λιβύης που ζήτησαν το λόγο από τον σκόρερ, με τον παίκτη των Αραβικών Εμιράτων να απολογείται το συμβάν να θεωρείται λήξαν.

Το γκολ όμως θα μείνει στην ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου