Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Επιστροφή στη βάση για τον ΠΑΣ (+photos)

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τελείωσε για τους παίκτες του ΠΑΣ.
Μετά από σχεδόν δέκα μέρες στο Ελατοχώρι Πιερίας, οι παίκτες του ΠΑΣ ετοιμάζονται αύριο (19/07) για την επιστροφή τους στα Γιάννινα, με τον Στεφάν Ντεμόλ να μένει αρκετά ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία των ποδοσφαιριστών του.

Ωστόσο όσοι πίστεψαν πως τα βάσανα τελείωσαν για τους νεοφώτιστους, γελάστηκαν, αφού τα μεγάλα ζόρια τώρα ξεκινάνε. Την Κυριακή (24/07) η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ, εκεί όπου θα δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων, έχοντας ταυτόχρονα διπλές προπονήσεις σε καθημερινή βάση.

Ο βέλγος τεχνικός, εκτός από την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, επιθυμεί να ολοκληρώσει και τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, έτσι ώστε όταν επιστρέψουν στα Γιάννενα, το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί. Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων ανακοινώθηκε από τον τεχνικό του ΠΑΣ και έχει ως εξής: 

25 Ιουλίου: ΠΑΣ – Σίβασπορ
28 Ιουλίου: ΠΑΣ – Αλ Άιν (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)
31 Ιουλίου: ΠΑΣ – Ρότσι (Ρωσία)
03 Αυγούστου: ΠΑΣ – Κραϊόβα Ρουμανίας
06 Αυγούστου: Πανιώνιος - ΠΑΣ
09 Αυγούστου: Πιερικός – ΠΑΣ
13 Αυγούστου: ΠΑΣ – Ολυμπιακός
18 Αυγούστου: ΠΑΣ – Λάρισα
Πατσατζόγλου: «Θα σπάσει η κακή παράδοση»

Την ίδια στιγμή ο Χρήστος Πατσατζόγλου μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα (gianninasports) αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του, λέγοντας πως φέτος ήρθε η ώρα να σπάσει η κακοδαιμονία που θέλει τον ΠΑΣ να υποβιβάζεται την ίδια χρονιά που ανεβαίνει στη Σούπερ Λίγκα:

«Θα σπάσει η κακοδαιμονία με την δική μας προσπάθεια και τη συνένωση όλων των δυνάμεων στα Γιάννινα. Δεν είναι εύκολος ο στόχος, αλλά όχι και δύσκολος. Θα εξαρτηθεί από εμάς το πώς θα πορευτούμε. Μαζί με τον κόσμο να γίνουν μια γροθιά και να είμαστε και του χρόνου στη σούπερ λίγκα. Το αξίζει αυτό ο ΠΑΣ, για την ιστορία του, για τον κόσμο του και για τον πρόεδρό του που είναι αξιόλογος άνθρωπος».

Σε ότι αφορά την μέχρι τώρα προετοιμασία τους είπε: «Η προετοιμασία είναι ασφαλώς κουραστική και αυτό σημαίνει ότι κινείται σε υψηλά επίπεδα. Προετοιμασία και καλοπέραση είναι αντίθετες έννοιες και απαγορευτικές! Δουλεύουμε σε υψηλούς ρυθμούς με υψηλές πιέσεις και εύχομαι να βγάλουμε την προετοιμασία καλά και να μπούμε δυνατοί στο πρωτάθλημα».

Τέλος αναφορικά με το πρόσωπο του ΠΑΣ τη νέα σεζόν, ο έμπειρος αμυντικός ξεκαθάρισε πως: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε, αφού ακόμα δεν μαζεύτηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και δεν διαμορφώθηκε το ρόστερ. Αυτό που μπορούμε να πούμε τώρα είναι ότι δουλεύουμε σκληρά και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να πετύχουμε το στόχο που είναι βασικά η παραμονή στη σούπερ λίγκα. Από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε, αυτό το βάλαμε καλά στο μυαλό μας. Από το πρώτο παιχνίδι να μαζεύουμε βαθμούς για να μείνουμε στη σούπερ λίγκα».

Φωτορεπορτάζ από την προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και συνολικά τη διαμονή της αποστολής στα Πιέρια Όρη.

  

Επιμέλεια: Θανάσης Μυριούνης - Βασίλης Σχολιανός - Λευτέρης Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου