Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Κλείνουν τη πλατεία οι «Σακαφλιάδες»


Είδαν και απόειδαν με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα τους και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο λόγος για τους οργανωμένους οπαδούς των Τρικάλων, τους «Σακαφλιάδες», οι οποίοι αποφάσισαν να κλείσουν την κεντρική πλατεία της πόλης τους.

Έτσι λοιπόν ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών των Τρικάλων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής επιτροπής για αποβολή του ΑΟΤ από το τρέχων πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αποβολή απο τα πλέι οφ τιμώρησε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE τον ΑΟ Τρίκαλα... αν και είναι βέβαιο οτι ο ΑΟΤ θα καταθέσει έφεση. Οι ποινές είναι οι εξής: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τις πειθαρχικές ποινές α) την αποβολή της από το Πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ως εκ τούτου αυτή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κατάταξης και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ και κατά τα ? αυτής σαράντα πέντε (45.000) ευρώ.

Κ Α Τ Α Δ Ι Κ Α Ζ Ο Υ Μ Ε

α)την άδικη απόφαση εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας και καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων, να συμμετέχει μαζικά σε όλες τους αγώνες που πρόκειται να κάνουμε για τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ!
β) Την ανυπαρξία της πολιτικής ηγεσίας του Νομού, οι οποίοι βρίσκονται σε κάποια παραλία αυτή τη στιγμή και δείχνουν ανήμποροι να βοηθήσουν το καμάρι της πόλης μας.
γ) Την Ε.Π.Σ.Τρικάλων για την ανυπαρξία της σε όλα τα θεμάτα που αφορούν την ομάδα και ιδιαίτερα αυτά που έχουν σχέση με την αδειοδότηση.
δ) Την ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ η οποία προσπαθεί με κάθε μέσο να "κόψει" την πορεία μας προς τη Super League, επιβεβαιώνοντας τη σαπίλα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς κουμάντο κάνουνε ακόμα οι "φυλακισμένοι"!
ε) Ολόκληρο το ελληνικό κράτος που ανέχεται αυτά τα "λαμόγια" στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κουμάντο στη "καψούρα" μας δεν κάνει κανένας, μας αηδιάζετε συνεχώς!
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο στην διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την
Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 21:30 στη Κεντρική Πλατεία!
Όλοι εκεί με πράξεις και όχι λόγια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου