Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ντάσιος: «Ευχή όλων μας, η καθιέρωση στην Σουπερ Λίγκα»


Την καθιέρωση στην Σουπερ Λίγκα ευχήθηκε ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος. Ο έμπειρος δεξιός μπακ τόνισε πως οι Γιαννιώτες έχουν τα εφόδια έτσι ώστε να πραγματοποιήσει μια καλή χρονιά και να παραμείνει στην κατηγορία ενώ ζήτησε την στήριξη του κόσμου για να πετύχει η προσπάθεια τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Ντάσιος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα:

Για την προετοιμασία: «Η ομάδα δουλεύει σε πρότυπα Super League. Είμαστε σε αυτή την κατηγορία πλέον και έτσι πρέπει να δουλεύουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις που έχει. Η προετοιμασία που έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες είναι πολύ ποιοτική και γίνεται από γνώστες του αντικειμένου. Οι προπονήσεις φυσικά είναι αρκετά κουραστικές, κάτι απόλυτα λογικό αφού είμαστε στην αρχή της χρονιάς και πρέπει να βάλουμε τις βάσεις από τώρα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για την δουλειά που γίνεται στο Ελατοχώρι: «Η προετοιμασία για κάθε ποδοσφαιριστή είναι επίπονη και κουραστική. Το γνωρίζουμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να ανταμειφθούμε στο τέλος. Όλο αυτό το διάστημα οι παίκτες φτιάχνουν την φυσική τους κατάσταση, ενώ το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι αυτό τον καιρό χτίζεται η ομάδα για να παρουσιαστεί έτοιμη στον αγωνιστικό μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Το γνωρίζουμε και εμείς οι ίδιοι ότι η σεζόν μόνο εύκολη δεν θα είναι και δεν θα μας χαριστεί κανένας, αλλά εμείς ξέρουμε τις δυνατότητες μας και τι πρέπει να κάνουμε».

Για τους στόχους της ομάδας: «Επιθυμία δική μου, αλλά και όλων είναι ο ΠΑΣ να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται. Είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε κάποιες καταστάσεις που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την οικονομική κρίση. Η ομάδα έχει όλα τα εφόδια και πληροί τις προϋποθέσεις ούτως ώστε να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη χρονιά. Είναι ευχή όλων μας».

Για τον κόσμο που στηρίζει τον ΠΑΣ: «Τον θέλουμε δίπλα μας, παρότι θα υπάρξουν δυσκολίες την νέα χρονιά, αφού η Super League είναι ένα πρωτάθλημα απαιτητικό και δύσκολο. Πρέπει να μας στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις. Γίνεται προσπάθεια από όλους, από την διοίκηση, από το τεχνικό επιτελείο, από τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει ο κόσμος της ομάδας να μας υποστηρίξει και να μας δώσει βοήθεια και δύναμη εν όψει της νέας χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου