Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Στα χαρτιά 3-0 ο Λεβαδειακός


Μετά τον ΟΦΗ και ο Λεβαδειακός πήρε με 3-0 στα χαρτιά το ματς με την Δόξα Δράμας η οποία δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην τελευταία αγωνιστική των πλέϊ οφ της Football League.

Μια εύκολη νίκη χωρίς αγώνα πήρε την Δευτέρα (1/8) στην 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέϊ οφ της Football League ο Λεβαδειακός.

Η ομάδα της Βοιωτίας κέρδισε με 3-0 την Δόξα Δράμας στα χαρτιά, καθώς οι "μαυραετοί" για δεύτερο παιχνίδι δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν το επιτρεπόμενο όριο παικτών (9 παίκτες) και έτσι ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής δεν έγινε.

Η ομάδα της Λιβαδειάς παρατάχθηκε κανονικά στην σέντρα του γηπέδου μαζί με τους διαιτητές, ενώ από την πλευρά της Δόξας ήταν μόνο επτά παίκτες και συγκεκριμένα οι Τοπαλίδης, Κουμπρόγλου, Τρελλόπουλος, Αμανατίδης, Στεργιανός, Τσιμπλίδης και Καπέλ.

Έτσι ο διαιτητής Αρετόπουλος (Τρικάλων) σφύριξε την λήξη και έκλεισε το φύλλο αγώνα, με τον Λεβαδειακό να είναι ο νικητής στα χαρτιά με 3-0 και να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέϊ οφ της Football League.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

Διαγόρας-ΟΦΗ 1-2
Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-3 (α.α.)

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ    18
2. Λεβαδειακός    15
3. Δόξα Δράμας     6
4. Διαγόρας    1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου