Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Λάρισα: «Η έδρα ίσως είναι και σε άλλο νομό!»


Την αγωνία του για το αδιέξοδο γύρω από το AEL FC Arena εξέφρασε χθες ο Κώστας Πηλαδάκης, προαναγγέλλοντας ακόμη και την πιθανότητα η Λάρισα να αναζητήσει έδρα και εκτός νομού!

«Τα προβλήματα είναι δύο. Το ένα αφορά κακοτεχνίες του γηπέδου και την υπαγωγή της εταιρείας ΕΡΓΟ 3 στο άρθρο 99. Υπάρχουν απλήρωτες πολλές υποχρεώσεις και σε εργολάβους της Λάρισας και εκτός Λαρίσης. Η δεύτερη κατηγορία προβλήματος είναι η επιστροφή του ΦΠΑ, που σε αντίστοιχες περιπτώσεις έχει γίνει -για παράδειγμα στο Καραϊσκάκη- και σωστά έγινε. Δεν το θυμηθήκαμε ξαφνικά, μιλάμε για είκοσι παραστάσεις δικές μας στο υπουργείο.

Είναι ένα έργο που έχει 120 άτομα εργαζόμενους και στην εξέλιξή του θα ξεπεράσει τα 400 άτομα. Εχουμε υποστεί τα πάνδεινα. Πώς θα πληρωθούν οι μισθοί; Θα αναγκαστούμε να απολύσουμε όλο τον κόσμο που υπάρχει στο γήπεδο, ζητώντας μια συγγνώμη. Για να ρίξει στη συνέχεια τη... βόμβα για την έδρα της ομάδας: «Μελετάμε και περιπτώσεις γηπέδων σε άλλους νομούς. Γιατί το Αλκαζάρ χρειάζεται πάλι χρήματα. Ποιος θα τα πληρώσει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου