Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Παρέμβαση Δόξας στην έφεση με φόντο... άνοδο


Η Δόξα Δράμας δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και «καλοβλέπει» την περίπτωση ανόδου στη Superleague μέσω των υποβιβασμών του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι σήμερα 1η Αυγούστου 2011, άσκησε πρόσθετη παρέμβαση κατά της απόφασης της Superleague, όσον αφορά την κατάληψη των τελευταίων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα, από τις ΠΑΕ Νέα Καβάλα και ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μετά τον υποβιβασμό των τελευταίων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τι σημαίνει αυτό; Οι «μαυραετοί» ζητούν, σε περίπτωση που παραμείνει ο υποβιβασμός, να έχουν τη δυνατότητα να προβιβαστούν δύο επιπλέον ομάδες της Football League. Αυτές θα είναι, βάσει των πλέι οφ, ο Λεβαδειακός και η Δόξα, μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης από τον ΟΦΗ.

Στο μεταξύ, η Δόξα κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE για την αδυναμία της να συμμετάσχει στον αγώνα με τον ΟΦΗ, για την 5η αγωνιστική των πλέι ογ, καθώς «ο αγώνας δεν διεξήχθη διότι η εγκαλουμένη προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο με έξι (6) ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, 11, 16, 21, 22 και 33 του ΚΑΠ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι σήμερα 1η Αυγούστου 2011, άσκησε πρόσθετη παρέμβαση κατά της απόφασης της Super League, όσον αφορά την κατάληψη των τελευταίων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα, από τις ΠΑΕ Νέα Καβάλα και ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μετά τον υποβιβασμό των τελευταίων".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου