Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΤ-3 θα δείξει τον αγώνα Διαγόρα-ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΕΤ-3 θα είναι εκείνη που θα καλύψει την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας (18:00) ανάμεσα στον Διαγόρα Ρόδου και τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που το ματς ορίστηκε να έχει τηλεοπτική κάλυψη. Το Conn-X από την πλευρά του θα μεταδώσει το έτερο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ, παιχνίδι που ορίστηκε να ξεκινήσει στις 15:00.

Το Σάββατο θα υπάρξει μία ακόμα τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ-3 που θα δείξει στις 15:00 τον αγώνα Τρικάλων-Πιερικού, παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον κυρίως για τη μάχη αποφυγής των play-out στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος. Την ίδια μέρα (Σάββατο) και ώρα θα γίνει και ο αγώνας Ιωνικού-Βέροιας, αλλά δεν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη.
Όλη η υπόλοιπη αγωνιστική θα γίνει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 15:00.
Για την Κυριακή στις 15:00 είναι προγραμματισμένα και τα παιχνίδια του Βορείου Ομίλου της Football League 2, εκτός από το ματς Νίκης Βόλου- Εθνικού Φιλιππιάδας που θα γίνει το Σάββατο στις 15:00 για να μη συμπέσει με τον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου-Καβάλας.
Από τη 12η αγωνιστική και μετά το πρωτάθλημα θα βρίσκεται στον «αέρα», αφού οι πρόεδροι των ομάδων του Βορρά αποφάσισαν αποχή, μέχρι να λυθούν τα προβλήματα βιωσιμότητας της κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου