Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Αναστόπουλος: "Για τη νίκη και στο Αγρίνιο"


«Θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας και τίποτα παραπάνω. Όπου παίζουμε έχουμε στόχο τη νίκη και τίποτε άλλο. Δεν σημαίνει ότι όποιος κερδίσει αυτό το ματς θα πάρει και την άνοδο». Με αυτά τα λόγια έδωσε το στίγμα του αγώνα της Δευτέρας εναντίον του Παναιτωλικού ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος.

Ο Αναστόπουλος αναφέρθηκε και στον αγώνα της προηγούμενης Δευτέρας με τον Εθνικό Αστέρα, όπου διεκόπη το νικηφόρο σερί των Κρητικών: «Όπως έχω τονίσει, ευχαριστημένοι είμαστε μόνο όταν κερδίζουμε, αλλά αν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, φροντίζεις να μην το χάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο στην Καισαριανή δεν ήμασταν καλοί, αλλά στην επανάληψη βελτιωθήκαμε και είχαμε με τον Ζορμπά τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι ακόμα και όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, δεν χάνουμε».
Ο προπονητής του ΟΦΗ ρωτήθηκε σχετικά με την υπόθεση μεταγραφής του Λάμπρου Χούτου. Ιδού η απάντησή του: «Έχουν γραφτεί και ακουστεί διάφορα πράγματα τις τελευταίες ημέρες, θέλω να πω ότι το μυαλό μας είναι στον αγώνα της Δευτέρας και μόνο. Δεν μπορώ να κουράζω το μυαλό μου με το τι θα γίνει τον Ιανουάριο. Μπορεί να θέλουμε κάποιους παίκτες, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει τον Ιανουάριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου