Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

«Μην την πατήσουμε όπως με τον Ιωνικό»

Ο ΠΑΣ, παρά την ισοπαλία με τον Ιωνικό, φιγουράρει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά στόχος των Γιαννιωτών είναι να παραμείνουν στην πρώτη θέση (διατηρώντας τουλάχιστον τη διαφορά των τριών βαθμών από το δεύτερο) και μετά το παιχνίδι της Δευτέρας (29/11, 18.00) με το Διαγόρα.
Το κλίμα στο στρατόπεδο των Ηπειρωτών είναι πολύ καλό και όλοι έχουν αφήσει πίσω τους την «γκέλα» με την ομάδα της Νίκαιας. Από την άλλη πλευρά, βεβαίως, ο τεχνικός του ΠΑΣ, Στεφάν Ντεμόλ και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να εφησυχάσουν, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύσκολες μάχες στη συνέχεια.
Και μπορεί ο Διαγόρας να μην αποτελεί αυτή τη στιγμή βασικό ανταγωνιστή για τις δύο πρώτες θέσεις, αυτό δε σημαίνει όμως πως η αποστολή των «κυανόλευκων» θα είναι εύκολη, ενώ αυτό που υποστηρίζουν όλοι είναι πως δεν πρέπει ο ΠΑΣ να την πατήσει όπως στο ματς με τον Ιωνικό. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι και ο Στεφάν Ντεμόλ έλεγε χθες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ότι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, ζητώντας τους να αποφύγουν τα λάθη που έκαναν στον αγώνα με τον Ιωνικό.
Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία 
Στο μεταξύ, υπό καταρρακτώδη βροχή συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν σε πλαστικό γήπεδο της περιοχής και το βάρος δόθηκε σε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, ενώ προς το τέλος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε και δίτερμα. Ο Στεφάν Ντεμόλ δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα.
Για αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί προπόνηση, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί στη Ρόδο αεροπορικώς.
Δύο απαλλαγές και μία αναβολή
Απαλλακτικές ήταν οι αποφάσεις που εξέδωσε σήμερα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας σε ό,τι αφορά δύο υποθέσεις που είχαν να κάνουν με ρίψη αντικειμένου στην Καλλιθέα και με κάποια πανό στον αγώνα με τον Παναιτωλικό
Αντίθετα, το θέμα που έχει να κάνει με την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Α. Φάκου κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα όσα επακολούθησαν στον αγώνα με τη Βέροια, πήρε και δεύτερη αναβολή για την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου αυτήν τη φορά. Ο αθλητικός εισαγγελέας έχει στηρίξει το κατηγορητήριό του στην έκθεση της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου