Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μπελεβώνης: "Μέχρι τέλος για την άνοδο"

Ο Μάκης Μπελεβώνης (φωτό) αποτελεί ποδοσφαιρικό ίνδαλμα στο Αγρίνιο και θα κλείσει την καριέρα του στον αγαπημένο του Παναιτωλικό. Τα έξι χρόνια όμως στον ΟΦΗ δεν γίνεται να ξεχαστούν από τον αρχηγό, ο οποίος εν όψει του σούπερ ντέρμπι της Δευτέρας ευχήθηκε «και εμείς και ο ΟΦΗ να πάρουμε την άνοδο».

Ο «Μπέλε» εκτίμησε ότι θα γίνει ένα «ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά βέβαια η έδρα μας θα είναι το μεγάλο όπλο μας και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο». Χαρακτήρισε, δε, τον Παναιτωλικό «ομάδα ουσίας» και τους Κρητικούς «κλασικό συγκρότημα Αναστόπουλου που πρώτα κοιτάζει να μη δεχτεί γκολ και μετά να κερδίσει».
Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, μίλησε για το ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ, επισημαίνοντας πως η ομάδα του Αγρινίου θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος την άνοδο στην Superleague.
Για το ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, αλλά και για τον στόχο του Παναιτωλικού, μίλησε ο Μάκης Μπελεβώνης.
Ο αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου, τόνισε μεταξύ άλλων πως το "όπλο" της ομάδας του είναι ο κόσμος, πως ο Παναιτωλικός θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος την άνοδο στην Superleague, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον ΟΦΗ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάκη Μπελεβώνη :
Για την εικόνα που έχει για τον ΟΦΗ: "Είναι ένα κλασσικό συγκρότημα Αναστόπουλου. Κοιτάζει πώς να μην δεχτεί γκολ και στην συνέχεια να το πετύχει και να κερδίσει το παιχνίδι".
 Για τον Παναιτωλικό: "Δεν έχουμε παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά είμαστε ομάδα ουσίας και θα κυνηγήσουμε την άνοδο μέχρι το τέλος".
Για το παιχνίδι της Δευτέρας: "Θα είναι ισορροπημένο το παιχνίδι. Βέβαια, η έδρα μας θα είναι το μεγάλο όπλο μας και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο την Δευτέρα. Είναι και το όνομα του αντιπάλου που προσελκύει τον κόσμο στο γήπεδο, η παρουσία του στο γήπεδο δεν οφείλεται μόνο στο ότι γίνεται ένα ντέρμπι".
 Για την “μάχη” της ανόδου: "Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι θα κριθούν οι τύχες μιας ομάδας από ένα αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω ότι και εμείς και ο ΟΦΗ θα πάρουμε την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΣ Γιάννενα έδειχνε μέχρι τώρα ότι πατάει καλύτερα στο γήπεδο".
Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: "Το έχω πει ότι η Κρήτη είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Αυτό τα λέει όλα. Έξι χρόνια που ήμουν στον ΟΦΗ και το Ηράκλειο έχω κάνει μόνο φίλους. Είχα την τιμή να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΟΦΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου