Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Μίλησε με Μαχλά ο Χούτος


Μια ανάσα από την απόκτηση του Λάμπρου Χούτου βρίσκεται η ομάδα του ΟΦΗ, καθώς ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο των Κρητικών Νίκο Μαχλά.
Ο Γενάρης είναι κοντά και όπως είναι λογικό η διοίκηση του ΟΦΗ έχει αρχίσει από τώρα να σκέφτεται την ενίσχυση της ομάδας, που τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος άσος έχει έρθει σε επαφή εδώ και κάποιες ημέρες με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Νίκο Μαχλά, για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ακόμα υπογραφές δεν έχουν πέσει, καθώς υπάρχει μια μικρή διαφορά στους όρους του συμβολαίου, αφού η διοίκηση του ΟΦΗ γνωρίζοντας τους συχνούς τραυματισμούς του παίκτη, θέλει να βάλει κάποια μπόνους συμμετοχών πράγμα στο οποίο κολλάει το πράγμα.
Η επιθυμία και των δυο πλευρών ωστόσο είναι να υπάρξει συνεργασία, έτσι λοιπόν η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένη. Ο παίκτης μόλις υπογράψει θα μεταβεί στο Ηράκλειο και θα αρχίσει προπονήσεις μέχρι τον Γενάρη που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Αξίζει να σημειωθεί πως Χούτος και Μαχλάς υπήρξαν συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου