Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: και τώρα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Με δύο προπονήσεις ξεκινάει την Τετάρτη την προετοιμασία του ο Διαγόρας, για το ντέρμπι της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο (6μ.μ – ΕΤ 3), κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι «κυανέρυθροι», θα γυμνασθούν σε δύο γκρουπ το πρωί (8π.μ-9π.μ) στο γυμναστήριο με βάρη, ενώ το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 3, θα συναντηθούν εκ νέου, αυτή τη φορά στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, για ασκήσεις φυσικής κατάστασης μέσα από παιχνίδια με μπάλα.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, αναμένεται αν είναι στη διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη, εκτός από τον Χοσέ Λουίς Ρέγιες, ο οποίος αναμένεται να ξεκουραστεί, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του, μετά τις μικροενοχλήσεις που ένιωσε στο ματς της περασμένης Κυριακής στην Κατερίνη.
Εξάλλου, οι προπονήσεις του Διαγόρα θα συνεχισθούν σε καθημερινή βάση μέχρι και την Κυριακή, με το τεχνικό επιτελείο να περιμένει την επανένταξη του Ισπανού μεσοεπιθετικού από την Πέμπτη.
Κατά τα λοιπά, όσον αφορά στην περίπτωση του Γιώργου Σαλαμαστράκη, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Πιερικό, αποφασίστηκε να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του, στην εντός έδρας αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Υπενθυμίζεται πως στο ματς της Δευτέρας, επανέρχεται από τιμωρία ο Νεμάνια Ζλάτκοβιτς.
Χειρουργήθηκε ο Χειμωνέττος
Την πόρτα της κλινικής Euromedica πέρασε τη Δευτέρα ο νεαρός πορτιέρο του Διαγόρα, Άγγελος Χειμωνέττος, ο οποίος υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση με αφαίρεση του μηνίσκου από τον έγκριτο ορθοπεδικό-χειρουργό Βασίλη Δημητρακόπουλο. Ο Χειμωνέττος, εξήλθε μάλιστα την επόμενη ημέρα από την κλινική, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους. Σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού θα αρχίσει να τρέχει σε ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου