Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Τα λένε στις γιορτές με Ντεμόλ….


Άνοιξε και επίσημα εδώ και μερικές μέρες από τον ίδιο τον Ντεμόλ το θέμα της παραμονής του στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα για την επόμενη ή τις επόμενες ποδοσφαιρικές σεζόν, αφού επέλεξε, έστω και σε λάθος χρόνο, να αποκαλύψει ότι συζητάει με τον πρόεδρο για το θέμα αυτό.

Κι ενώ ο ίδιος προσδιόριζε τις τελικές συζητήσεις για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας για την εβδομάδα που διανύουμε, «πηγές» από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρουν ότι η επόμενη συζήτηση με τον προπονητή θα γίνει την περίοδο των γιορτών, αφού εκ των πραγμάτων δεν είναι η κατάλληλη περίοδος ούτε υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, καθώς η ομάδα δίνει συνεχή παιχνίδια και μάλιστα κρίσιμα το προσεχές διάστημα.
Άρα, αν δεν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, η συζήτηση για την παραμονή του Ντεμόλ για ακόμα δύο χρόνια, «παγώνει» για τον προσεχή μήνα και θα επανέλθει στο προσκήνιο προς τα τέλη του έτους, όπου θα υπάρχει και λιγότερη πίεση.
Σε γενικές γραμμές, βέβαια, συμπεράσματα έχουν βγει για τον τρόπο δουλειάς του προπονητή. Η διοίκηση είναι ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, η οποία είναι πρώτη και με σχετική διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Ως τον Ιανουάριο, βέβαια, θα υπάρχουν σαφέστερα δείγματα γραφής και θα υπάρξει μια καλύτερη διαπραγμάτευση επί πολλών θεμάτων που άπτονται της καλύτερης οργάνωσης της ομάδας, τομέας στον οποίο μπορεί και πρέπει να συνεισφέρει ο προπονητής με την εμπειρία που διαθέτει.
Να επισημάνουμε, πάντως, ότι ο Ντεμόλ σε πολλές συνεντεύξεις του τόνισε ότι του αρέσουν τα Γιάννενα και έχει θέσει ως προτεραιότητά του την παραμονή του στον ΠΑΣ, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι θα ήθελε μία ρήτρα να μείνει ελεύθερος αν του παρουσιαστεί ευκαιρία να δουλέψει σε κάποιον από τους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας. Αυτό βέβαια, αν τεθεί ως όρος από την πλευρά Ντεμόλ, δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο σε μια ενδεχόμενη συμφωνία με τον κ. Χριστοβασίλη, αφού είναι μία τελείως θεωρητική συζήτηση και δεν επηρεάζει το πρακτικό μέρος, το οποίο θα είναι το οικονομικό, όπου ο Βέλγος περιμένει μια γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών του προς τα πάνω.
Από τη δική της πλευρά, πάντως, η διοίκηση της ΠΑΕ κρατά κλειστά τα χαρτιά της ως προς τις προθέσεις της, μην αποκαλύπτοντας δημοσίως πολλά πράγματα, τονίζοντας ότι «τώρα προέχει το πρωτάθλημα, ώστε να διασφαλιστεί η άνοδος» και όπως προαναφέραμε παραπέμπει τις εξελίξεις για τις γιορτές, χωρίς να σημαίνει ότι οπωσδήποτε θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Αυτό θα γίνει την κατάλληλη ώρα και ανάλογα με τη χρονική διάρκεια της διαπραγμάτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου