Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Νικλητσιώτης: "Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα"


Ο Γιώργος Νικλητσιώτης αναφέρθηκε στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα, το κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ και στους Νίκο Αναστόπουλο, Γιάννη Χατζηνικολάου. Προς Ηράκλειο ο Χούτος

Ο Γιώργος Νικλητσιώτης πήρε μια ακόμη ευκαιρία από τον Νίκο Αναστόπουλο στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και ήταν αρκετά δραστήριος. Ο νεαρός μέσος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, αναφέρθηκε στο ματς της Καισαριανής, στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και στους Αναστόπουλο και Χατζηνικολάου.

"Ο αντίπαλος μας πήγε το παιχνίδι στη δύναμη γιατί δεν είναι τεχνική ομάδα. Αγωνισθήκαμε σε ένα μικρό γήπεδο και νομίζω ότι παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα, γιατί αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τουλάχιστο πήραμε τον ένα βαθμό. Για μας πλέον δεν υπάρχει το χθεσινό ματς", είπε αρχικά ο Νικλητσιώτης και πρόσθεσε:
"Η προσοχή μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου στόχο μας είναι η νίκη. Δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε την αξία που έχει ο αντίπαλος μας, όμως είναι γνωστό ότι εμείς όπου κι αν αγωνιζόμαστε έχουμε στόχο τη νίκη. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και απλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο.
Οι σχέσεις μου με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ καλές. Αν και είμαι μικρό χρόνο στην ομάδα μου είμαστε όλοι δεμένοι πάρα πολύ. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα είμαστε τόσο δεμένοι μεταξύ μας. Φυσικά με τέτοια νοοτροπία θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σαιζόν γιατί θέλουμε όλοι μας ο ΟΦΗ να επιστρέψει στη super league".
Αναφερόμενος στις ευκαιρίες που πήρε από τον Νίκο Αναστόπουλο, ο Γιώργος Νικλητσιώτης είπε: "Ο κ. Χατζηνικολάου δεν μου έδωσε χρόνο συμμετοχής. Ο κ. Αναστόπουλος μου έχει δώσει ευκαιρίες στα δύο τελευταία ματς. Δεν θέλω να κρίνω τον εαυτό μου, όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στο χρόνο που αγωνίσθηκα έδωσα τα πάντα για να υλοποιήσει ο ΟΦΗ το στόχο του".
Τέλος, αναφέρθηκε στους φιλάθλους του ΟΦΗ τονίζοντας: "Ο κόσμος εδώ στο Ηράκλειο σε κάθε ευκαιρία μου εξωτερικεύει την αγάπη του στο πρόσωπο μου. Πιστεύουν σε μένα. Φυσικά πιστεύουν στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας και όλοι οι παίκτες θέλουμε όσο τίποτε άλλο να του φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν, δηλαδή να φέρουμε την ομάδα μας στη μεγάλη κατηγορία.
Θα υπενθυμίσω ότι δεν θα πρέπει να βλέπουμε μακριά, παρά μόνο στο επόμενο παιχνίδι, γιατί το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο ακόμη και όπως είναι γνωστό όλα θα κριθούν στην λήξη του".
Δίτερμα με τους Νέους
Στα αγωνιστικά, δίτερμα με την ομάδα Νέων του ΟΦΗ, έδωσαν την Τρίτη οι παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν 90 λεπτά στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και κέρδισαν με σκορ 8-1. Για τους νικητές σκόραραν οι Βλόνταρτσικ 3, Μανούσος 3, Σοϊλέδης 2, ενώ για την ομάδα των Νέων ο Καρδαμήτσης.
Ο Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποίησε τους: Ξενοδόχοφ (30' Κασμερίδη), Ζαχαράκη, Μπερτίν, Πίτσο, Μονιάκη, Βερόν, Νικλητσιώτη, Ζορμπά, Μανούσο, Σοϊλέδη και Βλόνταρτσικ. Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο δίτερμα έκαναν ασκήσεις έτρεξαν και έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα.
Κλείνει ο Χούτος
Τέλος, όπως όλα δείχνουν, ο Λάμπρος Χούτος θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Αναστόπουλος είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τον Λάμπρο Χούτο με τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου να εμφανίζεται θετικός να αγωνιστεί στον ΟΦΗ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, μέσα στην εβδομάδα, ο Λάμπρος Χούτος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μέχρι την 1η Δεκεμβρίου όπου και θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου