Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Στεφάν Ντεμόλ: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο»


«Πήραμε ένα καλό πόντο. Προσπαθήσαμε για τους τρεις και ο σκοπός μας αυτός ήταν, αλλά δεν έγινε. Σ' αυτό το γεγονός συνετέλεσε και η ομάδα του Διαγόρα που ήταν καλή. Μάλιστα με ορισμένες ατομικές ποιοτικές ενέργειες των παικτών της έγινε επικίνδυνη. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, είχαμε 2-3 ευκαιρίες για να κάνουμε το γκολ, όπως και ο Διαγόρας είχε ευκαιρίες και η ισοπαλία κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα. Τώρα πλέον θα δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα για το επόμενο ματς με τα Τρίκαλα στους ‘Ζωσιμάδες' με στόχο τη νίκη.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Διαγόρα. Επίσης, έρχομαι πρώτη φορά στη Ρόδο και θέλω να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ το νησί».  
Πέτρος Ρουτζιέρης: «Είχαμε πάθος και πειθαρχία»
«Έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες με καλούς παίκτες. Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Από την αρχή της εβδομάδας είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι ο αγώνας με τον ΠΑΣ είναι πρόκληση. Είχαμε δύναμη πάθος και πειθαρχία από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό. Κάναμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ωστόσο πήραμε ένα βαθμό απέναντι σε μία ομάδα που είναι καλή και πρώτη στη βαθμολογία. Για το γκολ που ακυρώθηκε έχω να πω ότι σφύριξε φάουλ πάνω στον Ταραχούλσκι ο διαιτητής και για την αποβολή του Σαλαμαστράκη στο τέλος πιστεύω ήταν δίκαιη, αλλά περισσότερο την κέρδισε ο παίκτης του ΠΑΣ.
Συγχαρητήρια και στον κόσμο που μας βοήθησε σε όλο τον αγώνα. Εύχομαι στον ΠΑΣ να πραγματοποιήσει τους στόχους του».
Θέμης Τζημόπουλος: «Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες»
«Ήρθαμε στη Ρόδο για να αντιμετωπίσουμε τον Διαγόρα και να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε την υπεροχή και δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες για το γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Προσπαθήσαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να κυνηγήσουμε τις καλές προσπάθειες και το γκολ και από τα πλάγια και από τον άξονα, αλλά δεν καταφέραμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Ο αντίπαλος δεν είχε τις ευκαιρίες που είχαμε εμείς. Καλή συνέχεια στον Διαγόρα».
Γεωργίου: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»
«Είχαμε κι εμείς ευκαιρίες απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά μας. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου