Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα : ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Με όπλο το αήττητο εντός έδρας και την παράδοση θα υποδεχτεί η ομάδα της Ρόδου τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, παραμένουν σε τροχιά πλέι οφ και θα επιζητήσουν πάση θυσία να γίνουν οι πρώτοι που θα επικρατήσουν των Ηπειρωτών τη φετινή σεζόν.

Ο Διαγόρας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα δέχτηκε για πρώτη φορά δύο γκολ στην έδρα του και παραχώρησε ισοπαλία. Ετσι, κόντρα στον Πιερικό έψαχνε ένα ακόμα «διπλό», όμως έμεινε στο 0-0. Η απόδοση των ποδοσφαιριστών του Πέτρου Ρουτζιέρη δεν ήταν ανάλογη προηγούμενων αγώνων, αλλά ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ωστόσο, κόντρα στον ΠΑΣ μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο που θα διατηρήσει την ομάδα της Ρόδου μεταξύ των πρωτοπόρων.
Το κέντρο θα είναι ενισχυμένο με τον Ζλάτκοβιτς (8 συμ./1) που εξέτισε την ποινή του. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του χαφ Ρέγες (9 συμ./1).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Ταμπάσης – Χατζόπουλος, Πλάτανος, Σαλαμαστράκης, Πουλόπουλος – Προβατίδης, Γκούτμαν, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου – Ζουρούδης, Ταραχούλσκι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Ιωνικό ήταν εκτός προγράμματος, οπότε λογικό είναι οι Γιαννιώτες να θέλουν το τρίποντο στη Ρόδο για να καλύψουν το στραβοπάτημα αυτό και να ξεφύγουν από τους διώκτες τους (ΟΦΗ, Παναιτωλικός).
Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ έχει καταφέρει να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της για 458 αγωνιστικά λεπτά. Είναι η μόνη αήττητη στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά στον αγώνα με τους Νικαιώτες επιβεβαίωσε ότι η πρόσφατη διακοπή δεν την ευνόησε. Εξάλλου, στον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα η νίκη ήρθε χάρη στην καλή απόδοση στα 30 τελευταία λεπτά. Κόντρα στον Ιωνικό χάθηκαν ευκαιρίες και οι «κυανόλευκοι» έπειτα από 43 διαδοχικά παιχνίδια εντός έδρας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Οι Ηπειρώτες στις 10 πρώτες αγωνιστικές δεν έχουν δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά, σε τρεις επισκέψεις στη Ρόδο δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν.
Ο Ντεμόλ άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία μεσοεπιθετικό Σκούφαλη (9 συμ.). Αντίθετα, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο μέσος Βαγγελής που αποθεραπεύτηκε. Ανεβάζει ρυθμούς, αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος ο χαφ Μπουχάν (4 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Κηπουρός – Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Πάντος – Ανδράλας, Κεϊτά, Κυριάκος – Σιαλμάς, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα τελευταία δύο παιχνίδια ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δείξει ότι δεν πατάει καλά. Παραμένει, ωστόσο, αήττητος και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στις τέσσερις εξόδους του. Ο Διαγόρας ανέκαθεν τον δυσκόλευε και δεδομένης της πολύ καλής κατάστασης που βρίσκεται, θα το κάνει και τώρα. Η ισοπαλία φαίνεται το πιθανότερο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου