Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πρώτευσαν αθλητές και αθλήτριες του Σπάρτακου


Με ανακοίνωσή του ο «Σπάρτακος» Ιωαννίνων αναφέρει τις επιτυχίες των αθλητών του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών που έγινε στο Λιτόχωρο, αλλά φέρνει στην επιφάνεια και ένα άλλο σοβαρό θέμα.
Ότι τόσο οι αθλητές και οι αθλήτριες, όσο και οι προπονητές είναι απλήρωτοι και δεν πήραν ούτε μία φόρμα λόγω οικονομικής στενότητας.
 Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Σπάρτακου Ιωαννίνων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Διεξήχθησαν από 3-5/12/2010 στο Λιτόχωρο Πιερίας τα πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών γυναικών, νέων γυναικών, ανδρών και νέων ανδρών. Για μια ακόμη φορά οι αθλήτριες και οι αθλητές του συλλόγου θριάμβευσαν.
Ο σύλλογος κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση τον τίτλο του πρωταθλητή στις γυναίκες και στις νέες γυναίκες ( μάλιστα για 12η συνολικά φορά και για 7η συνεχόμενη, κάτι μοναδικό στην ιστορία της άρσης βαρών ). Η Σοφία Αγγέλη στις γυναίκες και στις νέες γυναίκες κατέκτησε 6 χρυσά μετάλλια στην κατηγορία των 58 κιλών, η Βασιλική Διαμάντη στα +75 κιλά νέων γυναικών 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια και στις γυναίκες 1 χάλκινο, η Σοφία Πολυχρονιάδου στα 48 κιλά 6 ασημένια μετάλλια στις γυναίκες και στις νέες γυναίκες, η Σταυρούλα Μπαλάσκα στα 69 κιλά 2 ασημένια μετάλλια στις νέες γυναίκες και την 6η θέση στις γυναίκες, η Σταματία Παππά στα 53 κιλά γυναικών 1 χάλκινο μετάλλιο, η Σταυρούλα Καραγεώργη στην ίδια κατηγορία την 5η θέση στις νέες γυναίκες και την 6η στις γυναίκες, η Σπυριδούλα Σουρλούκα την 5η θέση στις γυναίκες και η Γεωργία Τάτση την 6η θέση στις νέες γυναίκες.
Στους νέους άνδρες στην κατηγορία των 85 κιλών ο Κων/νος Αυδόκης κατέκτησε 3 ασημένια μετάλλια και την 4η θέση στους άνδρες, στα 69 κιλά νέων ανδρών και ανδρών ο Δημήτριος Γεωργούλης την 5η θέση και ο Παναγιώτης Κατσουλίδης την 6η θέση, στα +105 κιλά νεών ανδρών ο Δημήτριος Γιώτης την 8η θέση. Ακόμη συμμετείχαν οι αθλητές Δημήτριος Ζάρρας και Χρήστος Οικονόμου.
H αθλήτρια του συλλόγου Σοφία Αγγέλη και ο αθλητής Κων/νος Αυδόκης, συμμετείχαν με την εθνική ομάδα άρσης βαρών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, νεανίδων και  εφήβων που διεξήχθη στην Κύπρο από 23- 28/11/2010, καταλαμβάνοντας την 8η θέση στην κατηγορία τους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες αυτές στους απλήρωτους προπονητές του συλλόγου και στους αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι δεν έχουν πάρει ούτε μια φόρμα για τις προπονήσεις, λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, αλλά και της συνεχιζόμενης  αδιαφορίας των φορέων της πόλης μας για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.  Τους αφιερώνουμε για μια ακόμη φορά τα πρωταθλήματα αυτά.

ΤΖΟΥΝΤΟ

Με τέσσερις αθλητές έλαβε μέρος ο Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών που διεξήχθη στα Μουδανιά Χαλκιδικής 4 και 5/12/2010, τους Οδυσσέα Νάτση, Φίλιππο Πιπερίδη, Χρήστο Μπαντή και Κων/νο Μάστακα, οι οποίοι και πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις. Και εδώ φυσικά το οικονομικό πρόβλημα είναι ανυπέρβλητο για το σύλλογο, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι οι αθλητές πλήρωσαν οι ίδιοι τα έξοδα μετάβασης και διαμονής τους.

Από το Γραφείο Τύπου του
Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου