Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Βαζάκας: "Πιστεύω σε αυτή την ομάδα" – Αιχμές για όσα έγιναν στα Γιάννενα.


Για το πρόβλημα που έχει ο ΑΟΤ στο σκοράρισμα, στο ματς με την Βέροια και τις μεταγραφές μίλησε ο τεχνικός των Τρικάλων Γιώργος Βαζάκας
 Είναι γεγονός πως ο ΑΟ Τρίκαλα έχει ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα, ωστόσο ο Γιώργος Βαζάκας πιστεύει πως θα λυθεί εκ των έσω.
 Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε την Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό "FM 100", για την ομάδα του, για τον αγώνα με την Βέροια, τις μεταγραφές, ενώ ζήτησε και την στήριξη του κόσμου για την δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο κ. Βαζάκας στον "FM 100":

Για το πρόβλημα που έχει ο ΑΟΤ στο σκοράρισμα: "Δεν ωφελεί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Έχουμε πρόβλημα στο γκολ καθώς στα Γιάννενα είχαμε μόνο έναν καθαρό φορ τον Κοντογουλίδη και τον Μανουσάκη που είναι περιφερειακός παίκτης. Ο Σπασόγεβιτς δεν έχει παιχνίδια ενώ απουσίαζαν και οι Μίνγκας και Στεπάνοβιτς. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση εκ των έσω στα επόμενα παιχνίδια".

Για τις μεταγραφές αλλά και στους στόχους της ομάδας: "Μεταγραφές θα γίνουν αλλά θα πρέπει πρώτα να δω και να αξιολογήσω όλο το υπάρχων υλικό. Μετά το παιχνίδι με την Βέροια που είναι για μας ένας τελικός θα σας πω τι μπορούν να κάνουν τα Τρίκαλα. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και θεωρώ πως θα μπορέσει να ανακάμψει και να μπει σε τροχιά πλέι οφ".

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Βέροια: "Ο κόσμος των Τρικάλων πρέπει να έρθει και να στηρίξει την ομάδα στο παιχνίδι αυτό. Είναι ένας μεγάλος τελικός για μας και θα πρέπει να επικρατήσουμε απέναντι σε μία ομάδα όπως η Βέροια που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη με καλές μονάδες".

Τέλος όταν ρωτήθηκε για τα όσα έγιναν στα Γιάννενα και αν είχε προηγούμενα με τον Αγγέλη που του επιτέθηκε τόνισε: "Δεν έχω προηγούμενα με κανέναν στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ όμως να ανέχομαι στον χώρο που αγαπώ λαμόγια που παρασιτούν σε βάρος των προέδρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου