Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Βέροια : Αποχώρηση παικτών και μεταγραφές


Ο νέος προπονητής της Βέροιας, Σούλης Παπαδόπουλος, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, προανήγγειλε την αποχώρηση περίπου δέκα παικτών από την ομάδα ενώ ξεκαθάρισε τους στόχους της «βασίλισσας».
Ο 43χρονος τεχνικός μίλησε παράλληλα για την ενίσχυση που θα υπάρξει κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του στον... πάγκο της ομάδας καθώς και το μέλλον.
Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε: «Χρειάζεται πολύ δουλειά για να απεγκλωβιστούμε από τις τελευταίες θέσεις. Η Βέροια είναι μια ομάδα με πρόεδρο τον κ. Αρβανιτίδη και δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε όμως σε αυτό. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα δίνουμε μεγάλη μάχη για τη νίκη και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο πιο κοντά μας. Δε θα έχουν θέση στην ομάδα παίκτες που δεν θα τα δίνουν όλα στην προπόνηση και στο ματς». Όσον αφορά το σχεδιασμό του καλοκαιριού, σχολίασε: «Ήταν λάθος που το καλοκαίρι ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά, με δεδομένο ότι η ομάδα προερχόταν από την Γ’ Εθνική και επειδή υπήρχαν πιο έτοιμες ομάδες στην κατηγορία όπως ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο Ο.Φ.Η. και ο Παναιτωλικός».

«Θα αποχωρήσουν περίπου δέκα παίκτες»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην προσεχή μεταγραφική περίοδο: «Το σίγουρο είναι ότι θα αποχωρήσουν περίπου δέκα παίκτες τον Γενάρη. Από αυτούς οι μισοί θα είναι νεαροί που θα δοθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες κατά την άποψή μου δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε 4-5 παίκτες, κυρίως χαφ και επιθετικούς, που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Από εδώ και πέρα η ευθύνη είναι δική μου.
Την επιλογή του ρόστερ όμως δεν την έκανα εγώ. Οι παίκτες είναι καλά παιδιά, τα δίνουν όλα, αλλά με αυτό το έμψυχο δυναμικό δε μπορείς να πάρεις την θέση του ΟΦΗ, του ΠΑΣ ή του Παναιτωλικού». Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη Τύπου, ο νέος τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» μίλησε για τα δύο πρώτα παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας πως με τον Ιωνικό πήραν θετικό αποτέλεσμα, αλλά θα μπορούσαν και τη νίκη ενώ με το Διαγόρα, ενώ έπαιξαν καλά και άξιζαν τη νίκη, δεν τα κατάφεραν.
Σχετικά με τη συνάντηση με τα Τρίκαλα, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι έχει δυσκολίες διότι ο αντίπαλος βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και θα έχει πολύ κόσμο δίπλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου