Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Στα δικαστήρια βρέθηκαν χθες Κούγιας και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


«Ραντεβού» στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών είχαν χθες Κούγιας και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το γνωστό πλέον θέμα της μη καταβολής όλου του οφειλόμενου ποσού από τον κ. Χριστοβασίλη για την αγορά της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενδέχεται σήμερα που θα κοινοποιηθεί επίσημα η απόφαση του δικαστηρίου να υπάρχει προσωρινή διαταγή μη μεταβολής των περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι την κανονική εκδίκαση της υπόθεσης που είναι προγραμματισμένη σ' ένα μήνα.
Στην χθεσινή υπόθεση η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε αναβολή, αλλά δεν της δόθηκε με αποτέλεσμα να μην εκπροσωπηθεί από τον κ. Βήτα που είχε άλλο δικαστήριο, αλλά από μία άλλη συνάδελφό του που δεν είχε στη διάθεσή της όλα τα διαπραγματευτικά ατού, με κυριότερο τη συμφωνία να καταβάλλονται τα χρήματα, αφού πρώτα τελεσιδικούν κάποιες αποφάσεις που αφορούν παλαιότερες οφειλές.
Ο κ. Κούγιας σε εξώδικο που είχε στείλει στον κ. Χριστοβασίλη πριν ένα μήνα του γνωστοποιούσε τις κερδισμένες αποφάσεις με πρώην παίκτες, προπονητές και άλλους εργαζόμενους, ωστόσο δεν είχαν τελεσιδικήσει όλες οι υποθέσεις, ενώ απομένουν και δύο πολύ σπουδαίες εκκρεμότητες για τον ερχόμενο Μάιο, όπου διεκδικούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την πρώην διοίκηση, ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και το ΠΕΑΚΙ.
Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα επιφυλάσσεται να πληρώσει τον κ. Κούγια, αφού ισχυρίζεται ότι δεν τελεσιδίκησαν οριστικά και αμετάκλητα όλες οι υποθέσεις του παρελθόντος, ωστόσο αυτά θα κριθούν πλέον στην κανονική δίκη, όπου θα υπάρχει και ουσιαστική νομική εκπροσώπηση της πλευράς Χριστοβασίλη.
Πηγή: SuperFM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου