Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Τρίκαλα: Χωρίς κόσμο στην Καρδίτσα


Xωρίς οπαδούς των Τρικάλων θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον ΑΟ Τρίκαλα, για την 14η αγωνιστική της Football League.
Παρ' ότι η τρικαλινή ΠΑΕ ζήτησε επίσημα εισιτήρια για την αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης (15/12, 15:00GR), η Αναγέννηση αρνήθηκε επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα:

 "Η ΠΑΕ Τρίκαλα κάνει γνωστό στους Τρικαλινούς φιλάθλους, ότι η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας αρνήθηκε να προμηθεύσει με εισιτήρια την ΠΑΕ Τρίκαλα τα οποία και θα διατίθενται στους Τρικαλινούς φιλάθλους για την αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΟ Τρίκαλα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/12.
Στην σημερινή σύσκεψη ασφαλείας για τα μέτρα του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, ο εκπρόσωπος και υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Τρίκαλα, Γιώργος Τσιγάρας ζήτησε εισιτήρια από την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ωστόσο ο εκπρόσωπος της, δήλωσε ότι δεν θα χορηγήσει εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ΠΑΕ, παρότι η πρόταση της Αστυνομίας ήταν να χορηγηθούν εισιτήρια στην ΠΑΕ Τρίκαλα.
Η απόφαση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για την μη διάθεση εισιτηρίων του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης, πάρθηκε με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αλλά και για να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου