Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΣ: Ώρα ξεκούρασης και αποφόρτισης


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2010 ολοκληρώθηκαν για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα έκλεισε την χρονιά αυτή με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Football League αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδος αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση μέσα στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Ο συγκεκριμένο θεσμός ανήκει πλέον στο παρελθόν και το μυαλό όλων βρίσκεται στα επόμενα δύο παιχνίδια με Εθνικό Αστέρα (5/1) και ΟΦΗ (10/1), όπου ο ΠΑΣ θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να συνεχίσει να είναι το αφεντικό στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο μέχρι να έρθουν τα εν λόγω ματς, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία για κάποιες ημέρες να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να περάσουν όμορφα με τις οικογένειες τους την γιορτή των Χριστουγέννων.
Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία των παικτών για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καισαριανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου